Δευτέρα, 22 Αύγουστος 2022 10:15

Το Διαβολίτσι 3-0 τη Θουρία με χατ - τρικ Ηλιόπουλου

Γράφτηκε από τον

\Δύο ομάδες που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν, βρέθηκαν το Σάββατο αντιμέτωπες στο γήπεδο της Μικρομάνης.

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου που κατέκτησε την 3η θέση στη Γ' εθνική και ο Πανθουριακός που πήρε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στη Μεσσηνία, αλλά έχασε στα χαρτιά το εισιτήριο ανόδου που κέρδισε στη συνέχεια στα μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική. Ετσι και τη νέα σεζόν το νομό μας θα εκπροσωπήσει μόνο ο ΑΟΔ, που ήταν ο νικητής στο προχθεσινό πρώτο καλοκαιρινό φιλικό των δύο ομάδων.
Το Διαβολίτσι επικράτησε 3-0, έχοντας πρωταγωνιστή τον Κώστα Ηλιόπουλο που σημείωσε χατ - τρικ. Ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε το σκορ με πλασέ στο 16' και στο 20' με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα του ΑΟΔ, ενώ στο 50' σκόραρε με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Γ. Καραχάλιο. Να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες και το τελικό σκορ ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τους δύο προπονητές, Κώστα Παλαμάρα και Τάκη Σακελλαρόπουλο. Επόμενο φιλικό για τον Πανθουριακό, μεθαύριο με την Κ 20 της Καλαμάτας, την οποία θα αντιμετωπίσει σε φιλικό και το Διαβολίτσι το προσεχές Σάββατο.
Ο Πανθουριακός θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς στις 31 Αυγούστου κόντρα στον Διαγόρα Βραχνέικων για την πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Στ. Μπούνας, Ρασσιάς, Οδεμισιώτης, Ι. Καραχάλιος, Ζαχαρόπουλος, Ι. Γιακουμής, Ι. Σεντεμέντες, Γαλανόπουλος, Σπανός, Φ. Φαββατάς. Επαιξαν και οι Παν. Γιαμουμής, Γεωργουλέας, Αγγελόπουλος. Στον πάγκο ήταν ο Καραΐσκος. Απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Γιαννακόπουλος, Κακαλής, Οικονομέας, Μανωλόπουλος.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καπατσώρης, Γκελγκέρια, Βέλλης, Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Στραβάκος, Μουλιάτος, Θώδης, Γουέσλεϊ, Ζαραφέτας, Ηλιόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Βασιλειάδης, Τόσκα, Τόλιος. Στο πάγκο ήταν οι Πιτσιλής, Σταύρος Μπούνας που δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμών. Απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Δημητρίου, Σταματελόπουλος, Τσουκαλάς.

Δοκιμές νεαρών παικτών
από σήμερα στον ΑΟΔ

Δοκιμαστικά για νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές ξεκινά από σήμερα ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, προκειμένου να στελεχώσει το ρόστερ του ενόψει του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής. Οι προπονήσεις θα γίνουν από σήμερα έως και την προσεχή Παρασκευή στο γήπεδο των Λαιίκων και αφορούν παίκτες που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001, 2002, 2003 και 2004. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: " Ο Α Ο Διαβολιτσίου ανακοινώνει ότι κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 22 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 26 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά νεαρών και φιλόδοξων ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής κατηγορίας. Τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο των Λαιίκων υπό την επίβλεψη του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στον υπεύθυνο για την οργάνωση όπου θα αναφέρουν το ονοματεπώνυμο τους, την ημερομηνία γέννησης, το ύψος τους και τις θέσεις στις οποίες προτιμούν ν’ αγωνίζονται . Οι ενδιαφερόμενοι θα προσέλθουν με ατομική αθλητική περιβολή.
Η πρόσκληση αφορά ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001, 2002, 2003, 2004. Στην προσπάθεια αυτή ο Α Ο Διαβολιτσίου επιθυμεί τη συνεργασία όλων των ομάδων του Νομού μας για την ανάδειξη και αξιοποίηση των ταλέντων, προς όφελος του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Για δήλωση συμμετοχής-εγγραφή στις δοκιμαστικές προπονήσεις, η επικοινωνία θα γίνεται στα κάτωθι τηλέφωνα: 1) 698 0346706 (Γιώργος Τσορωτιώτης) 2) 693 4318117 (κος Κώστας)".