Τρίτη, 23 Αύγουστος 2022 12:18

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Νέο τεστ αύριο με την Κ 20 της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 


Με αρκετές απουσίες ο Πανθουριακός γνώρισε το Σάββατο την ήττα με 3-0 από το Διαβολίτσι στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας και για τις δύο ομάδες.

Το αποτέλεσμα ήταν βέβαια το τελευταίο που ενδιέφερε τον Τάκη Σακελλαρόπουλο. “Αυτά τα παιχνίδια με αντιπάλους μεγαλύτερης κατηγορίας, μόνο κέρδος μπορεί να έχουν. Μπορούμε να δούμε τυχόν αδυναμίες και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές. Τα συμπεράσματα είναι καλά”, λέει ο προπονητής του Πανθουριακού, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία για νέας δοκιμές στο αυριανό φιλικό με την Κ 20 της Καλαμάτας, στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο της Μικρομάνης.
Στο ίδιο γήπεδο η Θουρία θα δώσει το προσεχές Σάββατο φιλικό και με το Καλό Νερό. Ενα τεστ που θα έχει το χαρακτήρα της πρόβας τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας (31 Αυγούστου) στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Διαγόρα Βραχνέικων.
Το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφουν οι Δαλκαφούκης, Μανωλόπουλος, Κουρεντζής, Αγγελόπουλος, Γιαννακόπουλος.. Οι απουσίες λόγω μικροτραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι κάτι που αντιμετωπίζουν όλες οι ερασιτεχνικές ομάδες. Γι’ αυτό και ο Τάκης Σακελλαρόπουλος δεν προβληματίζεται. Αντίθετα δηλώνει ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών στην προετοιμασία, αλλά και από τη μεγάλη συμμετοχή, τηρουμένων των αναλογιών, στις προπονήσεις.