Παρασκευή, 26 Αύγουστος 2022 16:42

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξεκίνησε με βασικό στόχο την παραμονή

Γράφτηκε από τον

Η παραμονή στην κατηγορία είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού Καλαμάτας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Αυτό τόνισε ο προπονητής της ομάδας Παντελής Μάλαμας σε σύντομη δήλωση του στην “Ελευθερία” με την ευκαιρία της έναρξη της προετοιμασίας. “Θα προσπαθήσουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη 10άδα”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Πρώτα απ’ όλα στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο μέσα από τα πάρα πολλά καινούργια πρόσωπα που έχουν έρθει στην ομάδα, αλλά και όσα παιδιά αποκτηθούν το επόμενο διάστημα”.

Ο Παντελής Μάλαμας, που θα καθίσει φέτος για δεύτερη χρονιά στην πάγκο του Ολυμπιακού θα στηριχθεί στους παλιούς Τάσο Μουσελίνο, Χρήστο Παπαδημητρουλόπουλο, Σωτήρη Κουκούτση, Νικήτα Κουπούζο, Χρήστος Μπαστακό, Παναγιώτη Μάραντο, Νίκο Ιατρόπουλο, Αντώνη Κωνσταντόπουλο, Παναγιώτη Κλαγγέα (επανέρχεται μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), Ανδρέα Αφάλη, Δημήτρη Τζάνο, Πέτρο Αντωνίου, Δημήτρη Αρβανίτη, στο Σιμεών Ρούση, ο οποίος βγάζει πρώτη φορά δελτίο και στα μέχρι τώρα μεταγραφικά αποκτήματα τους Δημήτρη Νικολόπουλο, Γρηγόρη Σκιαδόπουλο, Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, Αλέξανδρο Καραμουτσά, Παντελή Τσαγκάρη, Μάριο Βασιλόπουλο, Ανδρέα Τζώντο, Νίκο Βασίλοβιτς, Γιάννη Ασημακόπουλο.
Τη Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση και μετά από σύντομη ομιλία των παραγόντων και του προπονητή Παντελή Μάλαμα ακολούθησε και η πρώτη προπόνηση.
Να σημειωθεί ότι ο έμπειρος πορτιέρο Σωτήρης Κουκούτσης θα έχει διπλό ρόλο, καθώς έχει αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση των υπόλοιπων τερματοφυλάκων της ομάδας.