Τετάρτη, 31 Αύγουστος 2022 11:00

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δυνατό φιλικό σήμερα με Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δυνατό φιλικό σήμερα με Παναχαϊκή

Το πέμπτο της φιλικό και δεύτερο εντός έδρας θα δώσει σήμερα η Καλαμάτα που υποδέχεται στις 6 το απόγευμα την Παναχαϊκή στο Δημοτικό Στάδιο.

Η “Μαύρη Θύελλα” θα αντιμετωπίσει μία δυνατή ομάδα με... βαρύ όνομα που θα βρει απέναντι της και στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Ως εκ τούτου το σημερινό φιλικό προσφέρεται για συμπεράσματα για τον Σάκη Τσιώλη που αναμένεται να δοκιμάσει σύστημα με τρεις στην άμυνα και προσμένει μεγαλύτερη σιγουριά στα μετόπισθεν.
Η μεσσηνιακή ομάδα έπαιξε την περασμένη Κυριακή με τον Ολυμπιακό Β’ επικρατώντας με 3-0, δείχνοντας επιθετικές αρετές και αυτό περιμένουν και σήμερα οι φίλοι της στο Στάδιο.
Το ευχάριστο για τον Καρδιτσιώτη τεχνικό, που την Δευτέρα βρέθηκε στην Τρίπολη και παρακολούθησε τον αγώνα της Super League μεταξύ του Αστέρα και του Ολυμπιακού (0-0), είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για το φιλικό με την Παναχαϊκή, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται στα γραφεία του συλλόγου (Αμβροσίου Φραντζή 14) μέχρι τις 15:00 και ύστερα στα γκισέ του γηπέδου μέχρι τη σέντρα του αγώνα.
Να θυμίσουμε πως η Καλαμάτα θα δώσει ένα ακόμη δυνατό φιλικό εντός έδρας, μιας και το Σάββατο θα υποδεχθεί στο γήπεδο της τον Παναθηναϊκό Β’.