Σάββατο, 03 Σεπτέμβριος 2022 11:18

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Νέο τεστ στο Στάδιο με Παναθηναϊκό Β’

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Νέο τεστ στο Στάδιο με Παναθηναϊκό Β’

Μετά τον Ολυμπιακό Β’ και την Παναχαΐκή, μία ακόμα ομάδα που μετέχει στη Super League 2. θα βρεθεί σήμερα στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς την “Μαύρη Θύελλα”.

Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό Β’, που φέτος είναι στον βόρειο όμιλο και δεν θα τεθεί αντιμέτωπος της Καλαμάτας στο πρωτάθλημα.

Το ματς με τους “πράσινους” θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο και θα είναι το έκτο κατά σειρά τεστ στην προετοιμασία και τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας σε διάστημα μιας εβδομάδας.
Η Καλαμάτα έπαιξε την Κυριακή με τον Ολυμπιακό Β’ και την Τετάρτη με την Παναχαΐκή, την οποία θα αντιμετωπίσει και στην Πάτρα σε φιλικό ματς που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Σεπτεμβρίου.
Η Super League 2 άλλωστε, δεν πρόκειται να ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου, καθώς ακόμα δεν έχει γίνει ούτε η κλήρωση.
Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα, χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο νέας αναβολής στη διαδικασία. Οπως και να ‘χει, η σέντρα πάει για τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου.
Ο Σάκης Τσιώλης έχει λοιπόν χρόνο για να μοντάρει την 11άδα και το σύστημα που σκέφτεται για τα επίσημα ματς.
Στα προηγούμενα φιλικά ο τεχνικός της Καλαμάτας έκανε αρκετές δοκιμές, ειδικά την Τετάρτη με τους Πατρινούς. Από σήμερα όμως θα αρχίσει να χρησιμοποιεί περισσότερο τους παίκτες που έχουν προβάδισμα για την 11άδα.