Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 17:28

ΛΕΪΚΑ – ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ 4-2: Πρόκριση με ανατροπή

Γράφτηκε από τον

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε χθες στο γήπεδο Λεϊκων, με την ομώνυμη ομάδα να κερδίζει με 4-2 το Βλαχόπουλο και να προκρίνεται στη β’ φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Μάλιστα η ομάδα του Τάκη Ζουζούνη ανέτρεψε δύο φορές το εις βάρος της σκορ και με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Στο 15’ ο Μαραβέλας με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1, για να απαντήσει στο 25’ ο Καρούμπας με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 34’ με σουτ του Μάλαμα ύστερα από πάσα του Ηλιόπουλου (1-2).
Ομως η ομάδα των Λεϊκων βρήκε και πάλι απάντησε, φέρνοντας το ματς ξανά στα ίσια πριν βγει το ημίχρονο... Συγκεκριμένα στο 44’ ο Μπαλικοβρυώνη έγραψε το 2-2 με πλασέ από κοντά.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοικτό, με το Βλαχόπουλο να αγγίζει το τρίτο γκολ στο 85’ όταν έχασε τριπλή ευκαιρία με τους
Μάλαμα, Ψώνη και Σικαλιά, με τον Αντωνόπουλο να πραγματοποιεί εξαιρετικές αποκρούσεις.
Οι γηπεδούχοι στο 87’ ανέτρεψαν το σκορ με σουτ στην κίνηση του Ηλιόπουλου μετά από σέντρα του Δασκαλάκη.
Μάλιστα στο 96’ τα Λέικα πέτυχαν και τέταρτο γκολ με μακρινό βολέ του
Β. Δημητρίου (4-2),μιας και οι φιλοξενούμενοι, που είχαν πολλές απουσίες και παρατάχθηκαν με ακριβώς 11 παίκτες στον αγώνα, είχαν βγει μαζικά μπροστά για την ισοφάριση.
Διαιτητής ήταν ο Η. Μπουρίκας και βοηθοί οι Μπασιλάρης και Αποστολόπουλος.
ΑΟ ΛΕΪΚΩΝ: Αντωνόπουλος, Στ. Δημητρίου, Ορφανός, Σταματόπουλος, Γεωργίκος (70’ Λ. Δημητρίου), Γ. Δημητρίου (40’ Δασκαρόλης), Καρούμπας, Δασκαλάκης, Β. Μπάκας (60’ Ηλιόπουλος), Παλικοβρυώνης, Μανεσιώτης (60’ Β. Δημητρίου).
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Κούρταλης, Νικολάι, Κωστόπουλος, Πουλόπουλος, Καραηλίας, Ηλιόπουλος, Μαραβέλας, Μάρκου, Σικαλιάς, Μάλαμας, Ψώνης.