Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2022 15:16

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ: 13άρι στις μεταγραφές!

Γράφτηκε από τον

Ο Α.Ο. Φυτειάς επιστρέφει φέτος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Μεσσηνίας, καθώς θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.

Η διοίκηση της καλαματιανής ομάδας, με επικεφαλής τον Διαμαντή Μάρκου, προχώρησε έτσι σε 13 μεταγραφές και έπεται συνέχεια. Συγκεκριμένα ο Α.Ο. Φυτειάς απέκτησε τους Γιάννη Κατσαφάδο (επιθετικός) από Μεσσηνιακό, Φίλιππο Μπούζα (τερματοφύλακας) από Νέδουσα, Αγγελο Σωτηρόπουλο (μέσος) από ΑΕΚ Καλαμάτας, Γιάννη Βαγιακάκο (τερματοφύλακας) από Θύελλα Χαρακοπιού, Χρήστο Πετρόγιαννη (αμυντικός) από Αναγέννηση Παραλίας, Σταύρο Φωτεινάκη (αμυντικός) από Νέδουσα, Σπύρο Μανωλούδη (τερματοφύλακας) από Λέικα, Νίκο Κουτσουδάκη (μέσος) από Παναθηναϊκό Καλαμάτας, Νίκο Καλαμουδάκο (αμυντικός) από Δόξα Καλαμάτας, Παναγιώτη Ταβουλαρέα (αμυντικός) από Λέικα, Βαγγέλη Καπακλή (αμυντικός) από Αστέρα Βαλύρας, Γιώργο Ζαγαρέλο (επιθετικός) από Αίαντα και Ανδρέα Φαληρέα (επιθετικός) από Ικαρο. Ακόμα συνεχίζουν στην ομάδα οι Κώστας Κυριακός, Κώστας Τσάκωνας, Δημήτρης Μπεσσής, Γρηγόρης Μάρκου, ενώ στον πάγκο θα βρίσκεται ο Στράτος Μάρκου.

Ξεκινά αύριο προετοιμασία

Σήμερα στις 8 μ.μ. θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση στα γραφεία της ομάδας και αύριο στις 8.30 μ.μ. θα ξεκινήσει η προετοιμασία, με προπόνηση στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης”.