Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2022 14:21

Champions League: Ξεχωρίζουν οι μάχες σε Μιλάνο και Νάπολη

Γράφτηκε από τον
Champions League: Ξεχωρίζουν οι μάχες σε Μιλάνο και Νάπολη

Η δράση στο Champions League συνεχίζεται με τη σημερινή να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις, με τις αναμετρήσεις Ίντερ - Μπάγερν και Νάπολι - Λίβερπουλ. Πρεμιέρα και για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Το Champions League επέστρεψε και για μια ακόμα μέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναρπαστικούς αγώνες για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων.

Από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν, είναι αυτά της Ίντερ με την Μπάγερν στο Τζουζέπε Μεάτσα (7/9, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD). Ο Σιμόνε Ιντζάγκι δεν υπολογίζει στον τραυματία Ρομέλου Λουκάκου και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα στο ντέρμπι Della Madonnina από τη Μίλαν 3-2, κάνοντας μια θετική εκκίνηση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στον αντίποδα ο Νάγκελσμαν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και θα προσπαθήσει να σπάσει την αρνητική παράδοση των Βαυαρών με γηπεδούχο την Ίντερ, καθώς σε τρία παιχνίδια στο Champions League δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ τη νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Βικτόρια Πλζεν στην έδρα της και θέλει το τρίποντο για να ξεκινήσει με το δεξί στο Champions League.

Μια "κατάρα" καλείται να ξορκίσει και η Λίβερπουλ, η οποία θέλει στο Ντιέγκο Μαραντόνα να πάρει την πρώτη της νίκη κόντρα στη Νάπολι (7/9, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD), καθώς στα τρία προηγούμενα παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να σημειώσει κάποιο γκολ. Ο Γιούργκεν Κλοπ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμού, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Κονατέ, Τσάμπερλεϊν, Χέντερσον και Κεϊτά.

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι στην αποστολή, αλλά το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο και να παίξει βασικός ο Ρόμπερτσον. Ο Κλοπ τον χρησιμοποίησε στο βασικό σχήμα, στο τελευταίο παιχνίδι της Premier League κόντρα στην Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ, επομένως κόντρα στους παρτενοπέι προβάδισμα έχει ο Σκωτσέζος ακραίος αμυντικός.

Αντίθετα ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και πηγαίνει στη μάχη με τη Λίβερπουλ με όλα τα όπλα στη φαρέτρα του και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά το διπλό επί της Λάτσιο στη Ρώμη.

Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Άγιαξ υποδέχεται τη Ρέιντζερς του Αντόνιο Τσόλακ. Οι Σκωτσέζοι που άφησαν εκτός ομίλων την Αϊντχόφεν, θέλουν να "σοκάρουν" και τον Αίαντα στην πρεμιέρα των ομίλων.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Μιν-Τζάε, Ρούι, Ανγκίσα, Λομπότκα, Πολιτάνο, Ζιελίνσκι, Κβαρατσχέλια, Οσιμέν.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ - Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Έλιοτ, Φαμπίνιο, Μίλνερ, Σαλάχ, Ντίαζ, Φιρμίνο.

Στη μάχη και η Σπόρτινγκ του Αλεξανδρόπουλου, η Ατλέτικο υποδέχεται την Πόρτο
Από τα άλλα παιχνίδια, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου αντιμετωπίζει την κάτοχο του Europa League, Άιντραχτ, στη Φρανκφούρτη, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου η Τότεναμ φιλοξενεί τη Μαρσέιγ στο Λονδίνο.

Για τον δεύτερο όμιλο, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Πόρτο στο Γουάντα Μετροπολιτάνο με στόχο να επιστρέψει στα τρίποντα μετά την ισοπαλία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στη La Liga, ενώ η Κλαμπ Μπριζ φιλοξενεί τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου:
19:45 Άιντραχτ - Σπόρτινγκ / COSMOTE SPORT 3 HD
19:45 Άγιαξ - Ρέιντζερς / COSMOTE SPORT 2 HD
22:00 Νάπολι - Λίβερπουλ / MEGA και COSMOTE SPORT 2 HD
22:00 Ατλέτικο - Πόρτο / COSMOTE SPORT 5 HD
22:00 Κλαμπ Μπριζ - Λεβερκούζεν / COSMOTE SPORT 9 HD
22:00 Τότεναμ - Μαρσέιγ / COSMOTE SPORT 8 HD
22:00 Μπαρτσελόνα - Πλζεν / COSMOTE SPORT 7 HD
22:00 Ίντερ - Μπάγερν / COSMOTE SPORT 3 HD

Πηγή: sport24.gr