Δευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014 13:44

Πρεμιέρα αύριο στο Τσάμπιονς Λιγκ - το πρόγραμμα των αγώνων

Γράφτηκε από τον

Με τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής, αρχίζει το προσεχές διήμερο, η φάση των ομίλων στο τσάμπιονς λιγκ. Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στον πρώτο όμιλο και αύριο (21:45) θα υποδεχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Ατλέτικο Μαδρίτης, που έρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ρεάλ στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας.

Ο Μίτσελ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για τον καταρτισμό της 11αδας και αναμένεται να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Στόχος του έμπειρου τεχνικού, είναι ένα θετικό αποτέλσμα στην πρεμιέρα, έτσι ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να διατηρήσουν όσες ελπίδες έχουν για να «σπάσουν» το «δίδυμο» της Ατλέτικο με την Γιουβέντους, που φαντάζει επικρατέστερο για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Από την πλευρά του, ο Ντιέγκο Σιμεόνε, αναμένεται να στηριχθεί και πάλι στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας του και φυσικά στην άριστη μεσοεπιθετική γραμμή, που δημιουργεί φάσεις σε κάθε ευκαιρία. Στον άλλον αγώνα του ομίλου, η Γιουβέντους είναι το ακλόνητο φαβορί για την νίκη, απέναντι στους Σουηδούς της Μάλμε, που μοιάζει με τον «αδύναμο κρίκο».

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μπάγερν Μονάχου με την Μάντσεστερ Σίτι για τον 5ο όμιλο, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμένονται οι αγώνες Μονακό-Λεβερκούζεν (3ος), Ντόρτμουντ-Αρσεναλ (4ος), Μπαρτσελόνα-ΑΠΟΕΛ και Αγιαξ-Παρί Σεν Ζερμέν (6ος) και Τσέλσι-Σάλκε (7ος).

Το πρόγραμμα, έχει ως εξής:

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου

1ος όμιλος
Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης
Γιουβέντους-Μάλμε

2ος όμιλος
Λίβερπουλ-Λουντόγκορετς
Ρεάλ Μαδρίτης-Βασιλεία

3ος όμιλος
Μονακό-Λεβερκούζεν
Μπενφίκα-Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης

4ος όμιλος
Γαλατασαράι-Αντερλεχτ
Ντόρτμουντ-Αρσεναλ

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου

5ος όμιλος
Ρόμα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μπάγερν-Μάντσεστερ Σίτι

6ος όμιλος
Μπαρτσελόνα-ΑΠΟΕΛ
Αγιαξ-Παρί Σ.Ζ.

7ος όμιλος
Τσέλσι-Σάλκε
Μάριμπορ-Σπόρτινγκ Λισ.

8ος όμιλος
Πόρτο-ΒΑΤΕ Μπορίσοφ
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σαχτάρ Ντόνετσκ