Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2022 14:00

Ολυμπιακός: Ο Σλοβένος Γιουγκ σφυρίζει με Φράιμπουργκ

Γράφτηκε από τον

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των αναμετρήσεων του Europa League με τον Σλοβένο, Ματέι Γιουγκ, να ορίζεται στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ (15/09, 19.45).

Το βράδυ της Πέμπτης (15/09, 19.45, Cosmotesports 2) ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Φράιμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές των αναμετρήσεων με τον Σλοβένο, Ματέι Γιουγκ να ορίζεται στον αγώνα. Ο 41χρονος διαιτητής ανήκει στην πρώτη κατηγορία και πρόκειται αν μη τι άλλο για έμπειρη σφυρίχτρα.

Ο Γιουγκ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό αφού έχει σφυρίξει δύο ματς ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και τρεις αγώνες των ελληνικών ομάδων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα σφύριξε το ΑΕΚ - Ολυμπιακός τη σεζόν 2019-2020 το οποίο ολοκληρώθηκε δίχως σκορ, όπως και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός των περσινών playoffs.

Σε ό,τι αφορά τις διεθνείς διοργανώσεις ο πρώτος αγώνας στον οποίο σφύριξε ελληνική ομάδα ήταν το 2013 στο Ολυμπιακός - Λεβάντε 0-1. Ακολούθησαν δύο αναμετρήσεις της ΑΕΚ απέναντι στην Μπαγερν και την Ντιναμό Κιέβου.

Στην πρώτη η Ένωση έχασε με 2-0, ενώ το ματς στην Ουκρανία έληξε ισόπαλο 0-0.

Πηγή: sport24.gr