Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2022 17:44

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Πλήγμα η αποχώρηση του Αρη Μουστάκα

Γράφτηκε από τον

 

Μετά από τρία χρόνια ο Αρης Μουστάκας αποτελεί παρελθόν από την Α.Ε. Μάνης.

Ο 28χρονος πολυσύνθετος μέσος θα μετακομίσει μόνιμα στην Ολλανδία για επαγγελματικούς λόγους και έτσι αποχαιρετά την ομάδα της Μάνης, η οποία χάνει έναν παίκτη που την ανέβαζε επίπεδο και είχε αρχηγικές ικανότητες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
“Τεράστιος παίχτης… Τεράστια προσωπικότητα… Ένας πραγματικός ΗΓΕΤΗΣ που είχαμε την τιμή να αγωνίζεται για την ομάδα μας 3 χρόνια!!!
Αρη Μουστάκα η οικογένεια της ΑΕΜ σου εύχεται ολόψυχα να κανείς τα όνειρα σου πραγματικότητα γιατί το αξίζεις… Παντοτινά στις σκέψεις και την καρδιά μας!!!”. Με αυτό το μήνυμα τον αποχαιρέτησε η ομάδα της Μάνης, μετά το τελευταίο ματς που έπαιξε. Αυτό ήταν την περασμένη Τετάρτη με την Μεθώνη για το κύπελλο, μπαίνοντας αλλαγή στο τελευταίο 20λεπτο στη θέση του Κυριάκου Πουλάκου.
Η περσινή σεζόν ήταν η κορυφαία του Μουστάκα με τη φανέλα της Μάνης, μιας και έφτασε στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας, ενώ κατέκτησε και την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αρης Μουστάκας εκτός από την Α.Ε. Μάνης, έχει αγωνιστεί σε τρεις ακόμη μεσσηνιακές ομάδες, τη “Μαύρη Θύελλα”, τον Εθνικό Μελιγαλά και τον Πανθουριακό.