Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2022 18:40

Το Δώριο 4-2 σε φιλικό τον Πανιώνιο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Φιλική νίκη πέτυχε το Δώριο καθώς κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου στην έδρα του, τον Πανιώνιο με 4-2.

Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει σε δύο εβδομάδες, εκτός απροόπτου.
Στο φιλικό, οι δύο προπονητές Παντελής Τσιγαρίδης (φωτό) και Δημήτρης Παυλόπουλος χρησιμοποίησαν τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους, δοκιμάζοντας παράλληλα και διάφορα σχήματα και είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Τσέρτος με πλασέ δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 20’ ο Κόμαν με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας του Παπαβασιλόπουλου και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 30’ ο Τσιλίκος με πλασέ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Πανιώνιο, κάνοντας το 1-2. Στο 55’ από φάουλ του Σκαφιδά, ο Σφύρης με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2. Στο 65’ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Κόμαν ο Μπόρα με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ το Δώριο πετυχαίνοντας το 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 70’ ο Κόμαν μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ.
Για το Δώριο το παραπάνω φιλικό ήταν το τρίτο, καθώς έχει παίξει κατά σειρά με τη Θύελλα Μερόπης και την ομάδα Κ17 της Καλαμάτας. Ο Παντελής Τσιγαρίδης δεν είχε στη διάθεση του, τους Γεωργιόπουλο και Γεωργατσέλη, καθώς και 4 ακόμη παίκτες που θα ενσωματωθούν στην ομάδα στο τέλος του Σεπτέμβρη.
Για τον Πανιώνιο αυτό ήταν το 4ο φιλικό μετά από αυτά με Ομόνοια, Μεσσηνιακό και Δόξα, ενώ έχει δώσει και ένα επίσημο ματς, αυτό με τον Αστέρα Αρφαρών για το κύπελλο Μεσσηνίας. Ο Δημήτρης Παυλόπουλος χρησιμοποίησε στην αρχική 11άδα τους Θανάση Παπαβασιλόπουλο και Δημήτρη Σκιά, ενώ στο β’ μέρος έβαλε και τους Σακκά και Χρεββατόπουλο, ο οποίος ενσωματώθηκε τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα.
ΔΩΡΙΟ: Γαρδίκας, Ισολάρι, Στασινόπουλος, Μπόρα, Σ. Παπαδόπουλος, Σφύρης, Γ. Δήμας, Κόμαν, Σκαφιδάς, Π. Παπαδόπουλος, Εμιλιάνο Λάζι. Επαιξαν και οι Βέργης, Ι. Δήμας, Ρηγόπουλος, Τσιγαρίδης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Παπαβασιλόπουλος, Τράντας, Περιτόγιαννης, Ψαρράς, Φιλόπουλος, Φωτόπουλος, Τσέρτος, Σκιάς, Τσιλίκος, Φλέσσας, Τζούβελης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι Μπάκας, Σακκάς, Χρεββατόπουλος.