Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2022 12:57

Φιλική ισοπαλία για Σπερχογεία και Καλαμάτα Κ20

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλη με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση της Σπερχογείας με την ομάδα Κ20 της Καλαμάτας που διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο “Πέτρος Γεωργανάς”.

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν την προετοιμασία τους για να παρουσιαστούν έτοιμες στις επίσημες υποχρεώσεις τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματος που θα λάβουν μέρος.
Ο προπονητής της Σπερχογείας Κώστας Κλάδης σε συνεργασία με τη διοίκηση έχουν εντείνει τις τελευταίες ημέρες τις προσπάθειες τους ώστε να προσθέσουν και άλλους παίκτες στο δυναμικό της ομάδας ώστε να φτιάξουν μια ομάδα αρκετά ανταγωνιστική που να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής και να εκπληρώσει τους στόχους της.
Από την άλλη αυτό ήταν το πρώτο φιλικό του Νίκου Κακαλέτρη στον πάγκο της Κ20 της Καλαμάτας. Ο νέος προπονητής της ομάδας ήθελε περισσότερο να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα από την αγωνιστική κατάσταση των παικτών και από εκεί και πέρα σιγά-σιγά να τους βοηθήσει να αφομοιώσουν όλα όσα κάνουν στη διάρκεια των προπονήσεων.
Το παιχνίδι είχε διάρκεια 80 λεπτά, όπου κάθε ημίχρονο διήρκεσε 40 λεπτά. Με την εκπνοή του α’ μέρους ο Δ. Γιακουμής με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τη Σπερχογεία.

Στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 46’ από πάσα του Χρ. Δημητρίου ο Σαούτης με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 60’ ο Μούσα στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα κλώτσησε το Μούζο και ο διαιτητής Παπακωνσταντίνου έδωσε αμέσως πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Δρούγας και μείωσε προσωρινά σε 2-1. Στο 73’ ύστερα από συνεργασία Φράγκου με Μούζο και Δρούγα ο τελευταίος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Το φιλικό παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς διαιτητές τους Αράπη και Μπαρδή.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Λογιώτης, Τζεφερεμηναίος (41’ Μούσα), Λυμπερόπουλος, Σεφεράσι, Λένα (41’ Παναγιωτόπουλος), Παπαγεωργίου, Σαούτης (54’ Λεοτυχίδης), Σπύρου (41’ Ηλ. Δημητρίου), Ρομέρο (41’ Μαρίνος), Δ. Γιακουμής (54’ Καμπανάρος), Καραχάλιος (41’ Χρ. Δημητρίου).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Κ20: Ανδρουτσόπουλος (41’ Τσιφτσής), Ρούπας (54’ Θεοφιλόπουλος), Σάλα, Π. Γιακουμής, Παπαδόπουλος, Λακριντής (56’ Καστόρας), Β. Δημητρίου (49’ Μούζος), Δρούγας, Τρουπάκης (56’ Μαστρόκαλος), Ντελής (49’ Ντάβος), Φράγκος.