Δευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014 19:03

Γιουρόπα Λιγκ: Ποιοι σφυρίζουν τα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων

Γράφτηκε από τον

Ανακοινώθηκαν από την UEFA οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 1ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, που θα διεξαχθούν την προσεχή Πέμπτη (18/9).

Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ντιναμό Μόσχας, που θα γίνει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ορίστηκε ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο, με βοηθούς του συμπατριώτες του, Ρικάρντο Ντι Φιόρε και Αλεσάντρο Τζιαλατίνι, και 4ο διαιτητή τον Αντρέα Στεφάνι. Ο Ορσάτο είχε διευθύνει το 2011 τη νίκη της εθνικής ομάδας επί της Γεωργίας στην Τιφλίδα (2-1), στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2012, την ίδια χρονιά ήταν ο διαιτητής στο 1-1 του ΠΑΟΚ με τη Ρούμπιν Καζάν στην Τούμπα, στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το 2012 είχε «σφυρίξει» στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 επί της Μονπελιέ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Μινσκ, στην Τούμπα, διαιτητής ορίστηκε ο Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους, που δεν έχει «σφυρίξει» ποτέ σε αγώνα ελληνικής ομάδας. Βοηθοί του θα είναι οι Μάτι Χάινινεν και Μίκο Αλακάρε και 4ος διαιτητής ο Γιούκα Χονκάνεν.

Τέλος, στην εκτός έδρας δοκιμασία του Αστέρα Τρίπολης με την Μπεσίκτας, στην Κωνσταντινούπολη, διαιτητής ορίστηκε ο Τσέχος Μίροσλαβ Ζέλινκα, με βοηθούς τους Οντρέι Πελικάν και Γίρι Μολάτσεκ και 4ο διαιτητή τον Κριστόφ Μεντσλ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ