Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2022 13:00

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Προβληματισμός για την αναβολή του πρωταθλήματος

Γράφτηκε από τον

Η αναβολή έναρξης της Α’ τοπικής, αλλά και των υπόλοιπων τοπικών πρωταθλημάτων που ήταν να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες θα αποτελέσει σημαντικό πρόβλημα όχι μόνο για τις ομάδες, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές.

Αν δεν βρεθεί άμεσα λύση και παραταθεί η έναρξη της αγωνιστικής δράσης στο πρωτάθλημα αυτό θα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα αφού θα πρέπει να βρεθούν ημερομηνία για τη διεξαγωγή των 34 αγωνιστικών ενώ ενδιάμεσα θα υπάρχουν για κάποιες ομάδες και οι υποχρεώσεις στο κύπελλο Μεσσηνίας.
Ο προπονητής του Πανθουριακού Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος που προετοιμάζει την ομάδα για τα παιχνίδια της Α’ τοπικής, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Το πρόβλημα έχει να κάνει με το πότε θα γίνουν οι αγωνιστικές. Θα διαλυθούν οι ερασιτέχνες παίκτες αν παίζουν Κυριακή-Τετάρτη και ενδιάμεσα θα έχουν να παίξουν και παιχνίδια για το κύπελλο. Κάποιες ομάδες θα κάνουν περίπου 34 με 38 παιχνίδια. Αυτά πρέπει να γίνουν από τον Οκτώβριο μέχρι το Απρίλιο”.
Σε ερώτηση μας πως βλέπει το νέο πρωτάθλημα, απάντησε:
“Ξέρουμε ποιες θα είναι οι δυνατές ομάδες, η Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά, η Μάνη, ο Πάμισος που έχουν διατηρήσει τον κορμό τους. Πέρσι με τους δύο ομίλους και με μεταγραφές που έγιναν στη διάρκεια της χρονιάς αυτές που πήγαν στα μπαράζ ήταν πολύ δυνατές. Φέτος πιστεύω ότι δεν θα βρούμε τέτοιες ομάδες”.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος μας είπε: “Γενικά δεν είμαι ικανοποιημένος από την προετοιμασία γιατί έχουμε κάποια προβλήματα με παίκτες που δεν έχουν ενταχθεί ακόμη στην ομάδα. Αυτό οφείλεται στο ότι υπάρχουν παιδιά που εργάζονται αυτή την περίοδο σε θερινά καταστήματα και δεν προλαβαίνουν να κάνουν προπονήσεις. Επίσης και σε κάποια παιδιά που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών και δεν έχουν επανέλθει ακόμη και σε άλλα παιδιά που υπέστησαν τραυματίστηκαν το προηγούμενο διάστημα”.
Από εκεί και πέρα η προετοιμασία συνεχίζεται με προπονήσεις στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και φιλικά παιχνίδια. Ηδη έχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο φιλικό με τη Μάνη στην έδρα μας στις 5.15. Επίσης έχουν συμφωνήσει προφορικά με την Εράνη για να παίξουμε φιλικό το επόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά θα το δούμε και τις επόμενες ημέρες μήπως και αλλάξουν τα πράγματα και ξεκινήσει το πρωτάθλημα.