Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2022 14:25

Πέντε διαιτητές της ΕΠΣΜ στις αγωνιστικές δοκιμασίες

Γράφτηκε από τον

Πέντε διαιτητές μέλη της ΕΠΣ Μεσσηνίας θα λάβουν μέρος στις αγωνιστικές δοκιμασίες αξιωματούχων διαιτησίας που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής θα βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων οι Ηλίας Μπουρίκας, Παναγιώτης Νικολόπουλος, Δημήτρης Κουρτέσης, Δημήτρης Γιαλλικάρης, Κώστας Βοσνάκης, και Αγγελος Κακαβάς.
Οι τρεις πρώτοι είναι αξιολογημένοι από τα προηγούμενα χρόνια και θα τρέξουν για να ανανεώσουν την παραμονή τους στους πίνακες. Συγκεκριμένα οι Ηλίας Μπουρίκας και Παναγιώτης Νικολόπουλος είναι βοηθοί Γ’ εθνικής και ο Δημήτρης Κουρτέσης είναι διαιτητής προχωρημένου σταδίου Κ4. Οι τρεις τους δεν κατάφεραν να τρέξουν στα προγραμματισμένα τεστ, στις αρχές Αυγούστου λόγω τραυματισμού και για το λόγο αυτό η ΚΕΔ κάνει ξανά τις αγωνιστικές δοκιμασίες για όσους δεν κατάφεραν τότε να συμμετάσχουν.
Από εκεί και πέρα η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ στέλνει τρία νέα παιδιά για να λάβουν μέρος στις αγωνιστικές δοκιμασίες και να καταφέρουν να μπουν στους αντίστοιχους πίνακες που έχουν προταθεί. Ο Δημήτρης Γιαλλικάρης για να μπει στους πίνακες διαιτητών προχωρημένου σταδίου Κ4 και οι Κώστας Βοσνάκης και Αγγελος Κακαβάς να πάρουν μέρος στα τεστ και αν τα περάσουν να ενταχθούν στους πίνακες βοηθών διαιτητών Γ’ εθνικής.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγωνιστικών δοκιμασιών αξιωματούχων διαιτησίας γνωστοποίησε πριν από λίγες ημέρες η ΚΕΔ/ΕΠΟ και είναι το ακόλουθο:
“Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται οι ακόλουθες Αγωνιστικές Δοκιμασίες Αξιωματούχων Διαιτησίας.
1. Επαναληπτικές Αγωνιστικές Δοκιμασίες για τους Αξιωματούχους Διαιτησίας Α'/Β'/Γ' Κατηγορίας που είτε δεν συμμετείχαν, είτε απέτυχαν στις τελευταίες που έλαβαν χώρα (Αύγουστος 2022).
2. Αγωνιστικές Δοκιμασίες για τους Διαιτητές Προχωρημένου Σταδίου Κ4 & Υποψήφιους Νέους Διαιτητές Προχωρημένου Σταδίου Κ4.
3. Αγωνιστικές Δοκιμασίες για τους Νέους Υποψήφιους Βοηθούς Διαιτητές Γ' Κατηγορίας.
4. Αγωνιστικές Δοκιμασίες για τις Γυναίκες Αξιωματούχους Διαιτησίας & Νέες Υποψήφιες Γυναίκες Αξιωματούχους Διαιτησίας.
Οι προαναφερόμενες αγωνιστικές δοκιμασίες θα πραγματοποιηθούν σε Βορρά και Νότο ως κάτωθι:
24/9 Δημοτικό Στάδιο Νάουσας, 07.30 - 12.00
25/9 Δημοτικό Στάδιο Σπάτων, 07.30 - 12.00
Για την ακριβή ώρα προσέλευσης (ανά σειρά που θα τρέξουν Διαιτητές/Βοηθοί Διαιτητές) και τις Ενώσεις των Αξιωματούχων Διαιτησίας που θα συμμετάσχουν ανά τοποθεσία, θα γίνει απευθείας ενημέρωση προς τους Αξιωματούχους Διαιτησίας από τον Εθνικό Γυμναστή κ. Λώλη Βασίλειο.
Τονίζεται ότι οι Αξιωματούχοι Διαιτησίας που θα συμμετάσχουν πρώτη φορά σε αγωνιστικές δοκιμασίες για την αγωνιστική περίοδο 2022/23 (2,3,4) θα πρέπει υποχρεωτικά κατά την προσέλευσή τους να προσκομίσουν τα απαραίτητα Ιατρικά δικαιολογητικά και Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου από την αρμόδια υπηρεσία.