Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2022 12:40

ΑΕ ΜΑΝΗΣ: "Δεν κάνει καλό η αναβολή του πρωταθλήματος”, τονίζει ο Γ. Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Η αναβολή του πρωταθλήματος δεν κάνει καλό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό.

Αυτό υποστήριξε ο προπονητής της Α.Ε. Μάνης Γιώργος Αργυρόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση της “Ελευθερίας”. “Σε καμία περίπτωση δεν κάνει καλό στον αθλητισμό γενικά”, ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: “Θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς της ΕΠΟ και της ΓΓΑ να βρουν μια κοινή συνισταμένη για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όλων αυτών που περιβάλλουν το ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ολους αυτούς που σπαταλούν ώρες και χρήματα από τη ζωή τους ανιδιοτελώς για να λειτουργούν οι ομάδες. Επειδή το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα πρέπει όλοι αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να κάνουν ότι πρέπει για να σωθεί το ποδόσφαιρο μας, το οποίο έχει μια κατακόρυφη πτώση”.
Αν αυτό έχει επιπτώσεις και στους ποδοσφαιριστές, μας είπε: “Σίγουρα επηρεάζει κυρίως στην ψυχολογία των παικτών. Οταν ένας αθλητής είναι προετοιμασμένος να παίξει Σάββατο απόγευμα και Παρασκευή μαθαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί για μη αγωνιστικούς λόγους όλο αυτό επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία του”.
Η ομάδα της Μάνης συνεχίζει την προετοιμασία με καθημερινές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια. Αύριο θα δώσει φιλικό με τον Πανθουριακό στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 5.30 το απόγευμα.
Από εκεί και πέρα έχει προγραμματιστεί ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι το επόμενο Σαββατοκύριακο με τον Πάμισο στη Μεσσήνη, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι με το θέμα του μητρώου και ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας και ο Ερτουγκέλ Φετάχου, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν εκτός Μεσσηνίας. Επίσης σύντομα θα επιστρέψει στην ομάδα και ο Μάριος Μπέρμπερη, που σε 15 ημέρες ολοκληρώνει τη στρατιωτική του θητεία.
Η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού είναι σε εξέλιξη μιας και η διοίκηση σε συνεργασία με τον Γιώργο Αργυρόπουλο κινούνται για την απόκτηση δύο παικτών που αγωνίζονται ως αμυντικοί μέσοι. Οι επαφές με υποψήφιους στόχους έχουν προχωρήσει και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.