Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2022 14:29

Στο ντόπιο στοιχείο θα στηριχτεί ο Απόλλωνας Πεταλιδίου

Γράφτηκε από τον

Στους παλιούς παίκτες που έχουν μείνει στην ομάδα και αρκετούς νεαρούς που προωθήθηκαν από το παιδικό τμήμα θα πορευτεί ο Απόλλων Πεταλιδίου στο νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.

Η ομάδα δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής που είχε δικαίωμα, αφού δεν υπήρχαν άτομα να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα. Πλέον ο επί σειρά ετών παράγοντας την ομάδας Αλέκος Διονυσόπουλος έχει μπει μπροστά και με κάποια άλλα μέλη που ήταν και πέρσι στη διοίκηση προσπαθούν να τρέξουν την ομάδα ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί.
Στον πάγκο θα βρίσκεται ο Δημήτρης Καλύβας (φωτό), ο οποίος έχει διατελέσει και προηγούμενες χρονιές προπονητής της ομάδας, ενώ όλα τα χρόνια δουλεύει περισσότερα με τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Μάλιστα φέτος περίπου 15 παιδιά από την παιδική ομάδα θα αποτελέσουν μαζί με τους πιο έμπειρους παίκτες,το φετινό έμψυχο υλικό του Απόλλωνα. Οι έμπειροι παίκτες που αναμένεται να αγωνιστούν φέτος στην ομάδα είναι οι Γιάννης Σαραντόπουλος, Μιχάλης Θεριός, Βαγγέλης Καραμούζης, Διαμαντής Πετρόπουλος, Χρήστος Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Λαμπρινός, Ζωντός, Γιάννης Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Πουλάκος, Σάκης Πουλάκος.
Παρελθόν αποτελούν οι Κώστας Ψυχογιάννης, Κώστας Πανταζόπουλος, Δημήτρης Σκαδιφάς, Γιάννης Παναγόπουλος.
Η ομάδα ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες την προετοιμασία της για τη συμμετοχή της στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ τοπικής, με τις προπονήσεις να γίνονται στο γήπεδο του Πεταλιδίου.