Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 12:11

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Φιλικό σήμερα στη Σπάρτη με Αμυκλιακό

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Φιλικό σήμερα στη Σπάρτη με Αμυκλιακό

Τα φιλικά συνεχίζει ο Α.Ο. Διαβολιτσίου που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής που είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει!

Φτάσαμε αισίως στα τέλη Σεπτέμβρη και ακόμη δεν έχει γίνει ο καταρτισμός των ομίλων στην τρίτη κατηγορία και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος και πότε θα γίνει η σέντρα!
Ο ΑΟΔ που θα είναι για μία ακόμη χρονιά ο μοναδικός εκπρόσωπος της Μεσσηνίας στη Γ’ εθνική συνεχίζει την προετοιμασία, μετ’ εμποδίων.
Κι αυτό διότι συνεχίζει να γυρίζει σαν... τσιγγάνος από γήπεδο σε γήπεδο, μιας και το “Καπετάν Βασίλης” δεν μπορεί να φιλοξενήσει όχι αγώνα, αλλά ούτε καν προπόνηση.
Ετσι οι περισσότερες προπονήσεις διεξάγονται στο γήπεδο των Λείκων, που διαθέτει πλαστικό τάπητα, ενώ τα φιλικά κλείνονται για ευνόητους λόγους ως επί τω πλείστον εκτός έδρας.
Το ίδιο θα γίνει και σήμερα Σάββατο (5.30 μ.μ.) που το Διαβολίτσι θα δώσει φιλικό αγώνα στη Σπάρτη με αντίπαλο τον Αμυκλιακό.
Πρόκειται για ομάδα Α’ τοπικής της Λακωνίας, που πέρυσι έκανε πρωταθλητισμό στην πρώτη κατηγορία του γειτονικού νομού.
Ετσι οι προπονητές της μεσσηνιακής ομάδας Κώστας Παλαμάρας και Αλέκος Τσατάς θα δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα, μια εβδομάδα μετά τη φιλική ήττα με 2-0 που γνώρισε το Διαβολίτσι στον Πύργο από τον Πανηλειακό.
Στη διάθεση του προπονητικού τιμ βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, με τους Αρη Σταματελόπουλο και Βασίλη Θώδη να έχουν χάσει πάντως σημαντικό μέρος από την προετοιμασία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Συμφωνία με Αλεξανδρή

Τέλος, η ομάδα του Διαβολιτσίου έχει συμφωνήσει με τον ακραίο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Αλεξανδρή που συμμετέχει εδώ και αρκετές ημέρες στην προετοιμασία της ομάδας.
Ο Αλεξανδρής έχει ικανοποιήσει το τεχνικό τιμ και τα έχει βρει με τη διοίκηση, οπότε απομένει να πέσουν και οι υπογραφές για να λογίζεται ως μια ακόμη μεταγραφή του ΑΟΔ για τη σεζόν 2022-23.