Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 13:42

Η Κ20 της Καλαμάτας 2-1 τον Πάμισο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Η Κ20 της Καλαμάτας 2-1 τον Πάμισο (φωτό)

Σε φιλικό που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης η ομάδα Κ20 της Καλαμάτας νίκησε με 2-1 τον Πάμισο.

Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι με τους παίκτες των δύο ομάδων να δείχνουν διάθεση για να ξεδιπλώσουν στον αγωνιστικό χώρο, όσα μαθαίνουν από τους προπονητές τους στη διάρκεια των καθημερινών προπονήσεων.
Ηταν ένα καλό τεστ και για τις δύο ομάδες, ενώ οι προπονητές Σπύρος Τσίκινης (Πάμισος) και Νίκος Κακαλέτρης (Καλαμάτα Κ20) χρησιμοποίησαν όλους σχεδόν τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους, καθώς υπήρχαν και κάποιοι που απουσίαζαν για διάφορους λόγους.

Σε ότι αφορά τον Πάμισο καλή εικόνα έδειξε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Ηλίας Ηλιόπουλος, ο οποίος επέστρεψε φέτος στην ομάδα μετά από σχεδόν 4 χρόνια. Θετική εικόνα άφησαν ακόμη ο 22χρονος ισπανός Σεμπάστιαν Ροντρίγκες από την Τενερίφη, ο οποίος στα 63’ λεπτά που αγωνίστηκε είχε σουτ στο δοκάρι (α’ ημίχρονο) και νωρίτερα γκολ που του ακυρώθηκε για οσφάιντ, ο αμυντικός Κώστας Ψυχογιάννης που αποκτήθηκε από το Πεταλίδι καθώς επίσης και ο νεαρός Χριστόφορος Μακαρούνης, που ήρθε φέτος από την Ακαδημία Πάμισος και αγωνίστηκε για περίπου 25 λεπτά.
Και η Καλαμάτα χρησιμοποίησε παίκτες που αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ενταχθούν στις ομάδας Κ20 και Κ17. Ο λόγος για τους Αλεξ Ντίσα, που έπαιζε στην Ακαδημία Πάμισος και ο φοιτητής Χρήστος Μαλιόγκας ο οποίος προέρχεται από την Κοζάνη και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι από την Κοζάνη και αν ικανοποιήσει θα ενταχθεί στην ομάδα Κ20. Επίσης δοκιμάζεται και νεαρός Καστόρας από τον ΑΟ Πατίστα, μάλιστα ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Κ20 με το οποίο έφτασε στη νίκη.
Δεν αγωνίστηκε ο Κάρολος Δημόπουλος ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί εντός των ημερών από την Καλαμάτα και να ενταχθεί στην ομάδα Κ20.

Τα γκολ

Στο σκορ προηγήθηκε η ομάδα της Καλαμάτας στο 18’ με σουτ του Μουζάκη μέσα από την περιοχή. Στο 34’ ο Χαραλαμπόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Βλάχο και αυτός με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 38’ ο Σεμπάστιαν έγινε αποδέκτης της μπάλας μπήκε στην περιοχή απέφυγε με ωραία κίνηση απέφυγε έναν αντίπαλο του και σούταρε με την εξωτερική πλευρά του ποδιού του στέλνοντας την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 59’ ο Μουζάκης έκανε την μπροστινή μπαλιά τον Ντελή αυτός από τα πλάγια μπήκε στην περιοχή και γύρισε την μπάλα στο Μουζάκη που ήταν κοντά στο πρώτο δοκάρι. Ο υψηλόσωμος επιθετικός σούταρε αμέσως για να αποκρούσει αρχικά ο Οικονομόπουλος, όμως η μπάλα έφτασε στο νεαρό Καστόρα, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αράπης με βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα και Λιανό.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Ψυχογιάννης, Νινιός (55’ Γιαννόπουλος), Τυμπλαλέξης, Σεμπάστιαν Ροντρίγκες (63’ Αβντίου), Ηλιόπουλος (41’ Τόσκα), Παπαδόπουλος (69’ Ι. Τσίκινης), Βλάχος (55’ Μακαρούνης).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Κ20: Ανδρουτσόπουλος (41’ Τσιφτσής), Ρούπας (57’ Καστόρας), Δημητρίου (52’Θεοφιλόπουλος) Παπαδόπουλος, Γιακουμής, Ντίσα, Τρουπάκης (41’ Μούζος), Μαλιόγκας, Λακριντής, Μουζάκης, Ντελής.