Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2022 17:13

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Με ανανεωμένο ρόστερ για την άνοδο στην Α1 τοπική

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Με ανανεωμένο ρόστερ για την άνοδο στην Α1 τοπική

 

Με στόχο την άνοδο στην Α1 τοπική κατηγορία έχει μπει στο γήπεδο τη φετινή σεζόν ο Μεσσηνιακός.

Υπεύθυνος τμήματος είναι ο Σταύρος Χριστόπουλος, γενικός αρχηγός ο Δημήτρης Πετρόγιαννης και νέος προπονητής ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος, με τη διοίκηση να είναι δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα
Το πλάνο αναδόμησης του ΜΓΣ περιλαμβάνει και τον ανακαινισμένο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Μεσσηνιακού, με ντόπιους ποδοσφαιριστές και διάθεση για υγιή αθλητισμό.
Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν οι Σωτήρη Κριτσωτάκη, Φώτης Κουλουράς, Αλέξανδρος Καραγιαννίδης, Αγγελος Μάλι, Ερρίκος Μπραχίμι, Γιώργος Πετρόπουλος, Δημήτρης Αναστασόπουλος, Δημήτρης Μωραγιάννης και Παναγιώτης Αλευράς.
Αποχώρησαν έξι ποδοσφαιριστές, οι Χρήστος Δημητρίου, Γιάννης Κατσαφάδος, Κώστας Ροβολής, Ευάγγελος Σπετζόπουλος, Χρήστος Μαριόλης και Στέλιος Μαριόλης.
Αποκτήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, στην πλειοψηφία τους νεαροί από τον Αίαντα. Οι μεταγραφές είναι οι εξής: Αντώνης Δημητρόπουλος, Βασίλης Κοσμάς, Δημήτρης Χόχωλης, Γιώργος Σεντεμέντες, Παναγιώτης Μπούνας, Αριστείδης Μωραγιάννης, Παναγιώτης Κοσμόπουλος, Παναγιώτης Κρόμπας, Δημήτρης Κότσης, Αλέξανδρος Σπυρόπουλος, Παναγιώτης Σακκάς, Αρντένις Αβντίου, Σωτήρης Χασανέας, Ηλίας Κωνσταντακόπουλος, Ηλίας Μαραγκούλιας, Βασίλης Τσουλάκος και Ηλίας Φαββατάς.