Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2022 16:37

Αγιασμός στη Σπερχογεία (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε χθες το απόγευμα η Σπερχογεία στο δημοτικό γήπεδο “Π. Γεωργανάς”.

Με την παραπάνω τελετή οι “ταύροι” ξεκίνησαν και επίσημα την προετοιμασία τους για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2022-23.
Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Γρηγόριος Λιβέρης από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σπερχογείας, ο οποίος ευχήθηκε να πάνε όλα καλά χωρίς τραυματισμούς ή άλλα προβλήματα και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της .
Αμέσως μετά ο αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα Στάθης Αναστασόπουλος και ακολούθως ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Παναγιώτης Βασιλόπουλος (εκπροσώπησε το δήμαρχο που απουσίαζε) απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.
Στη συνέχεια ο προπονητής της Σπερχογείας Κώστας Κλάδης με το συνεργάτη του γυμναστή Χρήστο Οικονομίδη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν προπόνηση στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες που στελεχώνουν μέχρι στιγμής το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο Μεσσήνιος γιατρός παθολογίας Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σπερχογείας Παναγιώτης Περρωτής, ο παλιός πρόεδρος και δημοτικός σύμβουλος Αργύρης Κουδούνης, ο Φώτης Δεμπεγιώτης εκ των βασικών χορηγών της Σπερχογείας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Π.Σ. “Η Καλαμάτα” Μανώλης Θεοδώρου, ο πρόεδρος της Θύελλας Παραλίας Γιώργος Θεολόγος.
Επίσης έδωσαν το παρών και παλαίμαχοι παίκτες που έπαιζαν στην ομάδα πριν από πολλά χρόνια.
Ολους τους παρευρισκόμενους υποδέχτηκε στο γήπεδο σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας.