Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2022 10:48

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για νίκη – πρόκριση στο Στάδιο με Προοδευτική

Γράφτηκε από τον

Η ώρα για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν έφτασε για την Καλαμάτα...

Σήμερα στις 4 μ.μ. η “Μαύρη Θύελλα” υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο την Προοδευτική, σε νοκ – άουτ αναμέτρηση για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι ασπρόμαυροι έχουν υψηλές βλέψεις τη φετινή σεζόν και θα προσπαθήσουν να δείξουν τις διαθέσεις τους από το θεσμό του κυπέλλου. Αλλωστε έχουν απέναντι τους μια ομάδα της Super League 2 (ανέβηκε φέτος μετά από πολλά χρόνια), που παραδοσιακά διακρίνεται για τον μαχητικό της χαρακτήρα και τον... τσαμπουκά που βγάζει στο γήπεδο.
Η “Μαύρη Θύελλα” έχει να αντιπαρατάξει μια ποιοτική ομάδα, με εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή και στόχος της φυσικά είναι η νίκη και η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Αλλωστε η νικήτρια από αυτό το ζευγάρι θα περάσει χωρίς αγώνα στην 5η φάση, στην οποία θα μπουν και ομάδες της Super league.
Στο σημερινό ματς θα κάνει ντεμπούτο και ο Νίκος Αναστόπουλος, που επέστρεψε πριν από δέκα ημέρες στον πάγκο της Καλαμάτας μετά το “διαζύγιο” με τον Σάκη Τσιώλη.

Αντίπαλες μετά από 22 χρόνια στο κύπελλο!

Η Καλαμάτα και η Προοδευτική θα αναμετρηθούν ξανά για το Κύπελλο Ελλάδας μετά από 22 ολόκληρα χρόνια!
Ηταν 12 Ιανουαρίου του 2000, όταν στη φάση των “16” η Καλαμάτα νικούσε εντός έδρας την Προοδευτική με 3-0 (11’ Μπαχράμης, 45’ Χίλτον, 63’ Μικές) και προκρινόταν στην επόμενη φάση.
Ηταν η σεζόν που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου και αποκλείστηκε από τον Ιωνικό.

Ανακοίνωση για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση χθες για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, η οποία αναφέρει:
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα, ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας πως οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή την άδεια παραμονής), για την είσοδό τους στον αγώνα που θα διεξαχθεί αύριο 28/9 με την Προοδευτική, για το Κύπελλο Ελλάδας”.

Σφυρίζει ο Βάτσιος

Τη σημερινή αναμέτρηση στο Στάδιο έχει κληθεί να διαιτητεύσει ο Αριστείδης Βάτσιος από τη Δυτική Αττική. Βοηθοί του θα είναι οι Πλακάς και Μανούρας από τον ίδιο σύνδεσμο και τέταρτος διαιτητής ο Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας).

Το σημερινό πρόγραμμα

Εξι ματς θα γίνουν σήμερα Τετάρτη για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδας.
Εκτός από το ματς της Καλαμάτας με την Προοδευτική, ξεχωρίζουν ακόμη οι αναμετρήσεις Ηρακλής – Νίκη Βόλου και το αθηναϊκό ντέρμπι Ηλιούπουλη – Καλλιθέα. Να σημειωθεί πως ματαιώθηκε η αναμέτρηση Απόλωνας Λάρισας – Εργοτέλης, μιας και η κρητική ομάδα δήλωσε πως δεν θα συμμετάσχει ούτε στο κύπελλο ούτε στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ετσι η ομάδα του Ευόσμου θα πάρει άνευ αγώνα την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τηλυκράτης Λευκάδας – ΟΦ Ιεράπετρας
Βέροια – Χανιά
Ηρακλής – Νίκη Βόλου
Καλαμάτα – Προοδευτική
Αγιος Νικόλαος – Επισκοπή
Ηλιούπολη – Καλλιθέα
Απόλλωνας Λάρισας – Εργοτέλης 3-0 (α.α.)