Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2022 18:07

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πρόκριση με Βασιλόγιαννη, 1-0 την Προοδευτική - Επεισόδια με οπαδούς των φιλοξενούμενων (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πρόκριση με Βασιλόγιαννη, 1-0 την Προοδευτική - Επεισόδια με οπαδούς των φιλοξενούμενων (βίντεο)

Με σκόρερ τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Καλαμάτα επιβλήθηκε πριν λίγο με 1-0 της Προοδευτικής και πήρε την πρόκριση στη επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η "Μαύρη Θύελλα" ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα από την ομάδα του Κορυδαλλού και νίκησε δίκαια, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Στο τέλος οι παίκτες της Καλαμάτας απέσπασαν θερμό χειροκρότημα από τους 1500 και πλέον φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Στάδιο.

Στο α' ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν πατούσαν καλά στον αγωνιστικό χώρο (χάθηκε μόνο μία ευκαιρία με τον Αρναρέλλη), με την Προοδευτική να είναι πιο δραστήρια και τον πρώην παίκτη της Καλαμάτας Μπάμπη Παυλίδη να κάνει καλό παιχνίδι στον άξονα.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μπήκε πιο δυνατά και στο 51' άνοιξε το σκορ με ένα εκπληκτικό σε δημιουργία γκολ...

Ολα ξεκίνησαν από τον Αναστασόπουλο που έκανε την κούρσα, μοίρασε αριστερά στον Αρναρέλλη ο οποίος την κατάλληλη στιγμή έκοψε για τον Βασιλόγιαννη που με προβολή σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια η τοπική μας ομάδα έλεγξε τον ρυθμό και δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου από την Προοδευτική, παρότι οπισθοχώρησε στο τελευταίο 20λεπτο.

Εχασε μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες με τους Τάτο και Πασά για ένα δεύτερο γκολ.

Επεισόδια με Κορυδαλλιώτες!

Το σημερινό ματς σημαδεύτηκε από επεισόδια που έγιναν με οπαδούς της Προοδευτικής που βρέθηκαν πέριξ του Σταδίου στο ημίωρο της αναμέτρησης.

Οι Κορυδαλλιώτες πέταξαν φωτοβολίδες, καπνογόνα, μπουκάλια και πέτρες στους οπαδούς της Καλαμάτας, οι οποίοι ανταπέδωσαν και για αρκετά λεπτά υπήρξε ένταση στην είσοδο του Σταδίου.

Τελικά με την επέμβαση της αστυνομίας τα επεισόδια σταμάτησαν και μάλιστα οι οπαδοί της Προοδευτικής φυγαδεύτηκαν και δεν μπήκαν καν μέσα στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα!

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της "Ελευθερίας"