Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2022 17:59

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ενίσχυση στα χαφ με Βασίλη Καραγκούνη

Γράφτηκε από τον

 

Οι μεταγραφές συνεχίζονται στην Καλαμάτα, που έδωσε πριν από λίγο τα χέρια και με τον 28χρονο αμυντικό μέσο Βασίλη Καραγκούνη.

Ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του από την Κύπρο και τη Γεωργία, όπου έπαιξε σε Ερμή Αραδίππου και Τορπέντο Κουτάισι, αντίστοιχα. Στην Τορπέντο μέτρησε 28 συμμετοχές και 3 ασίστ. “Η ΠΑΕ Καλαμάτα, ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Καραγκούνη. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μία παραγωγική χρονιά στην ομάδα μας. Βασίλη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας”, αναφέρει η ανακοίνωση της Καλαμάτας για τη συμφωνία με τον Καραγκούνη που έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.
Ο έμπειρος μεσοαμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τους νέους του Ατρόμητου από όπου μετακόμισε στην U19 της Ουντινέζε. Από την Ιταλία βρέθηκε στον Ολυμπιακό, που τον παραχώρησε δανεικό αρχικά στον Αρη και εν συνεχεία στη Ρετζίνα. Αργότερα ήρθε η μεταγραφή στην Α.Ε. Λεμεσού και μετέπειτα σε Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Πλατανιά, Ερμή Αραδίππου και ι Τορπέντο Κουτάισι, που ήταν ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν υπογράψει στην Καλαμάτα.