Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2022 12:35

Τσιώλης: "Μιλούσαν με τον Αναστόπουλο πίσω από την πλάτη μου"

Γράφτηκε από τον
Τσιώλης: "Μιλούσαν με τον Αναστόπουλο πίσω από την πλάτη μου"

 

Ο Σάκης Τσιώλης δεν πρόλαβε να καθίσει ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι στον πάγκο της Καλαμάτας.

Η διοίκηση αποφάσισε να δώσει ξανά τα ηνία στον Νίκο Αναστόπουλο, που είχε αποχωρήσει πέρυσι μεσούσης της σεζόν χωρίς να γίνουν γνωστοί οι λόγοι αυτοί της απόφασης.
Ο πρώην τεχνικός της "Μαύρης Θύελλας" μιλώντας στον Μετρόπολις 95.5 και στην εκπομπή “Στη σέντρα, δεν έκρυψε την πικρία του για την αντιμετώπιση που είχε από τη διοίκηση και που τον οδήγησε στην έξοδο.
“Υπήρχαν διάφορα θέματα και προβλήματα, μίλησα με τον ιδιοκτήτη της Καλαμάτας από το Σικάγο, εξ Αμερικής που δεν τον είχα γνωρίσει και αποχώρησα.Στην Καλαμάτα κάθισα τρεις μήνες, τους δύο μήνες κάναμε προετοιμασία. Δημιουργήσαμε μία ομάδα. Το θέμα είναι πως ο Αναστόπουλος δεν έφυγε ποτέ. Ήθελε πολύ να επιστρέψει. Αφού είδα ότι μιλούν πίσω από την πλάτη μου και θέλουν να συνεργαστούν, αποφάσισα να φύγω. Με ρωτάτε ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός της απόλυσης; Εάν είναι ο Αναστόπουλος που διατήρησε επαφές με τους παίκτες το διάστημα που ήμουν εγώ εκεί ως προπονητής; Θα σας απαντήσω πολύ απλά: Τα πάντα εξαρτώνται από την διοίκηση. Αφού το επέτρεψε να συμβεί, συνέβη. Όποιος βρει χώρο, τρυπώνει, αυτό συνέβη. Πείτε μου, για ποιο λόγο έπρεπε να καθόμουν εκεί; Θα σας αναφέρω το εξής: Ιδιαίτερα στην δεύτερη εθνική, σε όσες ομάδες θήτευσα ήμασταν μία γροθιά. Και με όλες τις ομάδες κάναμε πορεία πρωταθλητισμού. Δεν μιλούσαν πίσω από την πλάτη μου”.
Ο Σάκης Τσιώλης ξεκαθάρισε ακόμη ότι δεν έχει επαφές με τον διάδοχό του στον πάγκο της Καλαμάτας “Με τον Αναστόπουλο δεν μίλησα, δεν έχω παρτίδες μαζί του. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία δημόσια, τίποτα περισσότερο. Με τον Αναστόπουλο δεν είχα αντιπαράθεση από παλιά. Καλά να είναι, να βρει αυτό που θέλει.
Μια χαρά ήμουν στα τελευταία δύο χρόνια με τις διαδρομές μου. Με έπεισαν όμως όλοι αυτοί να πάω στην Καλαμάτα και μετά από ένα γκάλοπ ήθελαν οι φίλαθλοι να γυρίσω ξανά. Όμως ξαφνικά άρχισαν να γίνονται διάφορα πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Διαιωνίζονταν η κατάσταση. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα, έχοντας 750 παιχνίδια τους πάγκους των ομάδων. Με πείραξε το γεγονός ότι δεν με σεβάστηκαν. Γιατί να με ταλαιπωρούν με αυτό τον τρόπο; Το θέμα είναι πως τον μεγαλομέτοχο από το Σικάγο, δεν τον είδα ποτέ”.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ