Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 15:01

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Φιλική ήττα στο Αργος

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Φιλική ήττα στο Αργος

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε χθες το Διαβολίτσι στο Αργος από τον Παναργειακό, ο οποίος επέστρεψε φέτος στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Ηταν η τρίτη σερί εβδομάδα που ο ΑΟΔ δίνει εκτός έδρας φιλικό, μετά την ήττα στον Πύργοα από τον Πανηλειακό με 2-0 και την εύκολη νίκη με 5-1
στη Σπάρτη επί του Αμυκλιακού.
Η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα αντιμετώπισε χθες μια καλή ομάδα, με το παιχνίδι να πηγαίνει στη δύναμη και να μην έχει πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή να προηγηθούν με τον Ηλιόπουλο.
Το μοναδικό γκολ της φιλικής αναμέτρησης σημειώθηκε στο 55’ με σουτ του Καμπεράι, με τη μεσσηνιακή ομάδα να χάνει καλή ευκαιρία λίγο αργότερα με τον Ηλιόπουλο για να ισοφαρίσει.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Βλαχος, Διαμαντής, Μαλισώβας, Στρέμπας, Σακελλαρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Αντωνόπουλος, Πλαστουργός, Καμπεράι, Θεοδοσιάδης, Τσιώλης.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καπατσώρης, Μπούνας, Καντούτσης, Μεμά, Βέλλης, Στραβάκος, Πάγια, Ζαραφέτας, Γουέσλει, Αλεξανδρής, Ηλιόπουλος.
Επαιξαν και οι: Μπαλόπουλος, Πιτσιλής, Τσιγαρίδης, Μουλιάτος, Δημητρίου, Σάλα και Ρουμελιώτης.

Οι προπονητές Κώστας Παλαμάρας και Αλέκος Τσατάς δεν είχαν στη διάθεση τους, τους Θώδη και Σταματελόπουλο.
Το Διαβολίτσι θα δώσει και νέα εκτός έδρας φιλικό το προσεχές σαββατοκύριακο, μιας και σε όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα υπάρχει αναστολή.
Ετσι ο ΑΟΔ το Σάββατο θα παίξει στη Βάρδα με τον Παμβουπρασιακό.