Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2022 17:00

Η Εράνη 4-1 τον Πανθουριακό σε φιλικό στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον
Η Εράνη 4-1 τον Πανθουριακό σε φιλικό στα Φιλιατρά

Ενα ενδιαφέρον φιλικό έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο παλιό γήπεδο των Φιλιατρών...

Η Εράνη φιλοξένησε τον Πανθουριακό, με τους πράσινους να επικρατούν με σκορ 4-1. Πρόκειται για δύο από τις πιο δυνατές ομάδες της Α’ τοπικής Μεσσηνίας, που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα, όποτε και αν ξεκινήσει αυτό. Η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου που τα έχει πάει πολύ καλά στα φιλικά παιχνίδια, σημείωσε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Το σκορ άνοιξε ο Πέππας στο 15’ με κεφαλιά, για να ισοφαρίσει για την ομάδα της Θουρίας με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Κουντάνης με σουτ.
Οι Φιλιατρινοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 37’ με πλασέ του Κόλλια ύστερα από γύρισμα του Μπάρκα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι σημείωσαν άλλα δύο γκολ... Στο 58’ ο Πλακάς με σουτ έκανε το 3-1 και στο 90’ ο Νικολακόπουλος με νέο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Οι συνθέσεις:
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης (78’ Αναστασόπουλος), Πέππας, Γκότσης (70’ Περαματζής), Γκεβόρι (85’ Κουρούβαλης), Χάρμπας, Βασιλόπουλος (42’ λ.τρ. Λεβεντάκης), Μπάρκας (87’ Καραχάλιος), Κόλλιας (80’ Νικολακόπουλος), Πλακάς (88’ Καλογερόπουλος).
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Μπούνας (60’ Μακρής) Οδεμισιώτης (22’ λ.τρ. Αγγελόπουλος), Καραχάλιος, Γιαννακόπουλος, Κουντάνης (32’ λ.τρ. Σεντεμέντες), Σπανός, Μανωλόπουλος, Φαββατάς (60’ Ρασιάς), Γαλανόπουλος, Γιακουμής (46’ Γεωργουλέας).
Τα φιλικά θα συνεχιστούν για τις ομάδες από τη στιγμή που υπάρχει αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, λόγω του Μητρώου της ΓΓΑ.
Ο Πανθουριακός θα παίξει με την Κ20 της Καλαμάτας πιθανότατα την Παρασκευή, ενώ η Εράνη είναι σε αναζήτηση αντιπάλου για ένα ακόμη φιλικό.