Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2022 15:05

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ: Με Νιάρχο και ίδιο κορμό παικτών στην Α1 τοπική

Γράφτηκε από τον

Με τον Χρήστο Νιάρχο για έκτη χρονιά στον πάγκο και τον ίδιο κορμό παικτών θα πορευτεί η Θύελλα Μερόπης και στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Ενα πρωτάθλημα που είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει, μετά την αναστολή λόγω του Μητρώου που αποφάσισε η ΕΠΟ σε όλες τις ερασιτεχνικές διοργανώσεις.
Η Θύελλα μπήκε στο γήπεδο για προετοιμασία στις 23 Αυγούστου και μέχρι σήμερα έχει δώσει εφτά φιλικά παιχνίδια.
Το τελευταίο ήταν την Κυριακή στο Κοπανάκι με τον τοπικό Διαγόρα, όπου η ομάδα του Χρήστου Νιάρχου πήρε τη νίκη με 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Κώστα Κανελλόπουλου και ένα του Γιάννη Μπούζα. Ο Κανελλόπουλος είναι το ένα από τα τέσσερα νέα πρόσωπα σε σχέση με την περσινή σεζόν.
Ηρθε από τον Εθνικό Μελιγαλά προκειμένου να βοηθήσει τους νεοφώτιστους στην Α1 τοπική. Τα άλλα τρία είναι ο τερματοφύλακας Δημήτρης Νέγκογλου από τη Δόξα Καλαμάτας, ο μέσος Γιώργος Σκουφάκης από την Αναγέννηση Παραλίας και ο επιθετικός Κώστας Γεωργόπουλος (πρώτη εγγραφή). Στον αντίποδα αποχώρησαν μόνο ο Παύλος Σουλαντίκας και ο Βασίλης Τσιλίκος.
Η Θύελλα θα στηριχθεί στους παίκτες που την οδήγησαν στην άνοδο και η ομοιογένεια είναι ένα από τα “ατού”. Το αρνητικό είναι ότι μέχρι σήμερα προπονείται είτε στο Δώριο, είτε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Μελιγαλά, λόγω επανασποράς του τάπητα στο Μελιγαλά. Από σήμερα όμως αναμένεται να μπει στο γήπεδό και αυτό που περιμένουν πλέον στην ομάδα της Μερόπης είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
“Υπάρχει προβληματισμός. Είμαστε δύο σχεδόν μήνες στο γήπεδο και παίζουμε μόνο φιλικά. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο”, δηλώνει στην ‘Ε” ο προπονητής Χρήστος Νιάρχος, που φέτος θα έχει ως συνεργάτη τον Παναγιώτη Παπατζίκη, ο οποίος είναι παράλληλα και προπονητής τερματοφυλάκων. Για το στόχο στην Α1, ο Νιάρχος είναι ξεκάθαρος: “Θα παίξουμε πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία. Δεν την ξέρουμε. Αναμένεται όμως ανταγωνιστική και στόχος είναι η παραμονή”.