Σάββατο, 22 Δεκέμβριος 2012 12:44

Με Επιφάνη και Μπράχο τελειώνουν οι αποχωρήσεις στη "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Μετά τον Αντώνη Ψυχογιόπουλο - που έχει αποχωρήσει εδώ και 20 μέρες - και τον Βαγγέλη Καούνο, οι αποχωρήσεις στην "Μαύρη Θύελλα" θα ολοκληρωθούν με δύο παίκτες ακόμη.
Ο λόγος για τον Επιφάνη που έλυσε χθες το συμβόλαιο του και τον Μπράχο με τον οποίο υπήρξε συμφωνία για διαζύγιο και το συμβόλαιο του θα λυθεί τις επόμενες μέρες. Ο Επιφάνης ήρθε από τον Διαγόρα το καλοκαίρι και δεν έδειξε πολλά πράγματα ενώ ο Μπράχο αποκτήθηκε για να παίζει ως μικρός, όμως στην πορεία αποδείχθηκε πως λόγω της αλβανικής υπηκοότητας του μπορούσε να παίζει μόνο ως μεγάλος στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
Όσον αφορά τον Καούνο,  έλυσε και τυπικά το συμβόλαιο του και αποτελεί οριστικά παρελθόν για την "Μαύρη Θύελλα".
Στο μελανόλευκοι στρατόπεδο προσανατολίζονται να κρατήσουν όλους τους υπόλοιπους παίκτες και θα εκτός απροόπτου δεν θα υπάρξει άλλη αποδέσμευση.
Αντίθετα, θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνουν τουλάχιστον 3-4 μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα στις θέσεις που πονάει αλλά και θα καλύψουν τα κενά που άφησαν οι παίκτες που έφυγαν.
Από εκεί και πέρα, σήμερα οι παίκτες θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση και στην συνέχεια θα πάρουν 4ήμερο εορταστικό ρεπό και θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Πέμπτη το απόγευμα.
Ν.Τσ.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ