Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2022 16:37

Champions League: Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Λονδίνο, Τσέλσι - Μίλαν

Γράφτηκε από τον

Οι μάχες στο Champions League συνεχίζονται το βράδυ της Τετάρτης με το πρόγραμμα να συμπεριλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το Champions League συνεχίζεται την Τετάρτη με τα παιχνίδια που κλείνουν την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Το ματς της Τσέλσι με τη Μίλαν ξεχωρίζει από πλευράς ονομάτων με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Από τη μία οι γηπεδούχοι έχουν μόλις έναν βαθμό μετά από δύο αγώνες και επιθυμούν την πρώτη τους νίκη, ενώ από την άλλη η Μίλαν είναι πρώτη στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα προσπαθήσει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του απέναντι στο γαλαξία αστέρων που έχουν οι Παριζιάνοι. Μάλιστα, Μπενφίκα και Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι δύο αήττητες ομάδες του ομίλου μέχρι τώρα.

Η κάτοχος του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης, θα αντιμετωπίσει τον άμεσο ανταγωνισμό της στον όμιλο, τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι του Έρλινγκ Χάλαντ θα αγωνιστεί εναντίον της Κοπεγχάγης.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης 05/10
19.45 Ζάλτσμπουργκ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ COSMOTE SPORT 3HD
19.45 Λειψία - Σέλτικ COSMOTE SPORT 2HD
22.00 Τσέλσι - Μίλαν COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K
22.00 Ρεάλ Μαδρίτης - Σαχτάρ Ντόνετσκ COSMOTE SPORT 5HD
22.00 Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη COSMOTE SPORT 6HD
22.00 Σεβίλλη - Ντόρτμουντ COSMOTE SPORT 7HD
22.00 Μπενφίκα - Παρί Σεν Ζερμέν COSMOTE SPORT 3HD - MEGA
22.00 Γιουβέντους - Μακάμπι Χάιφα COSMOTE SPORT 8HD

Πηγή: sport24.gr