Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2022 21:16

Ολυμπιακός: Με Μαρσέλο, Πασχαλάκη και Ουί Τζο Χουάνγκ η αποστολή κόντρα στην Καραμπάγκ

Γράφτηκε από τον

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι απέναντι στην Καραμπάγκ με τον Μαρσέλο, τον Πασχαλάκη και τον Ουί Τζο Χουάνγκ να είναι στη διάθεση του Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καραμπάγκ (6/10, 22:00 COSMOTE SPORT 2) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση στον Ρέντη την Τετάρτη (5/10) και ανακοίνωσαν αποστολή.

Ο Μαρσέλο βρίσκεται στη διάθεση του Μίτσελ για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Μαζί του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αλλά και ο Ουί Τζο Χουάνγκ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, όπως είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός προπονητής.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίας Αραμπί, Μπα και Ρέτσος, όπως και ο Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα από τον Πασχαλάκη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Πηγή: sport24.gr