Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2022 11:29

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Σερί φιλικά για να μείνει σε εγρήγορση

Γράφτηκε από τον

Ενα ακόμα φιλικό ματς έδωσε την Τετάρτη ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, με αντίπαλο τη Ράχη την οποία κέρδισε 1-0 χάρη σε γκολ του Μπαλόπουλου στο γήπεδο Λεϊκων.

Ειχε προηγηθεί το κυριακάτικο εκτός έδρας τεστ με τον Παναργειακό (ήττα με 1-0), ενώ αύριο Σάββατο ο ΑΟΔ θα μεταβεί στην Ηλεία για να αντιμετωπίσει στις 5 μ.μ. τη Βάρδα, η οποία υποβιβάστηκε φέτος από τη Γ’ εθνική. Τα φιλικά είναι ο τρόπος για να διατηρηθούν οι παίκτες σε εγρήγορση, καθώς το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής δεν έχει ακόμα ξεκινήσει λόγω της αναστολής που αποφάσισε η ΕΠΟ .
“Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και να ετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα, χωρίς να ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει. Υπάρχει μόνο αβεβαιότητα και μέσα από τα φιλικά, θέλουμε να κρατήσουμε τους παίκτες σε εγρήγορση”, λέει στην “Ε” ο Κώστας Παλαμάρας.
Ο προπονητής του Α.Ο. Διαβολιτσίου αναφέρει ακόμα ότι: “Τα παιχνίδια αυτά, μας δίνουν τη δυνατότητα να δούμε τα προβλήματα μας και να τα λύσουμε. Θέλουμε ακόμα δουλειά και κυρίως να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας”. Να σημειωθεί ότι ο ΑΟΔ έχει κλείσει φιλικό και με την Εράνη στα Φιλιατρά στις 15 Οκτωβρίου, ενώ την προσεχή Τετάρτη θα δώσει ένα ακόμα φιλικό με ομάδα Α’ τοπικής (δεν έχει οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος).