Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014 19:06

Μπίλιτς: "Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα με καλούς ξένους παίκτες"

Γράφτηκε από τον
Μπίλιτς: "Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα με καλούς ξένους παίκτες"

Με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Σλάβεν Μπίλιτς στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη, ο προπονητής της Μπεσίκτας τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Αστέρας διαθέτει πολύ καλή ομάδα και ξένους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

«Θέλουμε να κάνουμε καλή αρχή. Θα δώσουμε έξι παιχνίδια στον όμιλο και για να κάνουμε καλή πορεία είναι πολύ σημαντικό το να κερδίσουμε όλα όσα θα δώσουμε στην έδρα μας. Το κίνητρό μας είναι σε κάθε ματς που δίνουμε να παίζουμε για τη νίκη», είπε στον πρόλογό του ο Κροάτης τεχνικός και συνέχισε:

«Απέναντί μας αύριο θα έχουμε μία καλή ομάδα, που προέρχεται από καλό πρωτάθλημα. Η ελληνική λίγκα διαθέτει σπουδαίες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ. Ο Αστέρας απέκλεισε τη Μάιντς και τη Μακάμπι κι αυτό δεν ήταν τυχαίο. Διαθέτει καλούς ξένους ποδοσφαιριστές. Το γεγονός ότι δεν αγωνιζόμαστε στην φυσική μας έδρα δεν αλλάζει το στόχο μας. Είμαστε η Μπεσίκτας και είναι απαραίτητο να κερδίζουμε όλα τα ματς. Είμαστε προετοιμασμένοι κι έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά θέλουμε να ελέγξουμε το ματς από το ξεκίνημά του.»

Ο Μπίλιτς απέφυγε να πει τα σχέδιά του για την ενδεκάδα, ωστόσο, διευκρίνισε πως «...Σόσα και Ντεμπά Μπα είναι καλά και προπονούνται. Ο πρώτος έχει να παίξει από πέρυσι. Το σημαντικό είναι να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και εμείς θα βρούμε τον τρόπο να τους χρησιμοποιήσουμε.»

Τους ποδοσφαιριστές της Μπεσίκτας εκπροσώπησε ο Ισμαήλ Κοΐμπασι. Ο αριστερός μέσος της ομάδας είπε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να μπούμε με το δεξί στην φάση των ομίλων. Διαθέτουμε εμπειρία και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι από το τεχνικό τιμ.»

ΑΠΕ-ΜΠΕ