Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014 20:56

Βεργέτης: "Να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Γράφτηκε από τον

 O Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στην "παρθενική" του συμμετοχή σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όπως δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης, την παραμονή του πρώτου αγώνα με τη Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη.

«Μετά από ένα μαγευτικό καλοκαίρι, με τρεις προκρίσεις έχουμε την τιμή και τη χαρά να συμμετέχουμε στους ομίλους, αρχής γενομένης από έναν πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στην Μπεσίκτας. Εχουμε παίκτες ώριμους, συνειδητοποιημένους που ξέρουν τα καθήκοντά τους και πιστεύω ότι θα τα δείξουν στο μέγιστο βαθμό» είπε ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας που ανταπέδωσε τα εγκώμια στον προπονητή της Μπεσίκτας, Σλάβεν Μπίλιτς: «Οι μεγάλες προσωπικότητες στον αθλητισμό είναι τέτοιες, γιατί σέβονται τον αντίπαλο. Ο Σλάβεν Μπίλιτς είναι μια μεγάλη προσωπικότητα, το αποδεικνύει και το ίδιο σεβόμαστε κι εμείς εκείνον και την ομάδα του».

Για τους στόχους της ομάδας του, είπε: «θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Το ρόστερ αποτελείται από Ελληνες ικανούς και άξιους, από Λατινοαμερικάνους και από παίκτες γαλλόφωνους πολύ καλούς. Αυτό το μείγμα έχει φέρει τις επιτυχίες και αυτή την ευρωπαϊκή πορεία», ενώ τέλος χαρακτήρισε «τεράστια απουσία» την απώλεια του τραυματία Κουρμπέλη για την οποία όμως «... θα υπάρξει επάξια αντικατάσταση».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Γιώργος Ζησόπουλος ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε μπροστά σε μια ιστορική πρόκληση για την ομάδα, τους ιδιοκτήτες, τον κόσμο και για εμάς. Ο αγώνας με την Μπεσίκτας είναι δύσκολος. Ξέρουμε ότι πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, με παίκτες παγκοσμίου κλάσης και αναγνωρισμένο προπονητή. Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε το 100% για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας. Η Ευρώπη είναι γιορτή για εμάς και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά σε οποιαδήποτε διοργάνωση».

ΑΠΕ-ΜΠΕ