Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2022 13:53

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Φιλική νίκη 2-1 τον Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

Ενα ακόμα φιλικό ματς έδωσε την Κυριακή η Κυπαρισσία, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει δράση στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής λόγω της αναστολής που έχει αποφασίσει η ΕΠΟ για όλες τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της χώρας.

Ο ΑΟΚ αντιμετώπισε το φιλόδοξο Μιλτιάδη, παίρνοντας τη νίκη με 2-1, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Χρήστος Μπουτσικάκης και Παναγιώτης Μπουτσικάκης.
Επόμενο φιλικό για την Κυπαρισσία είναι το Σαββατοκύριακο (δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η μέρα) με αντίπαλο τον Εθνικό Μελιγαλά στο Μελιγαλά.
Στο μεταξύ, οι ιθύνοντες της Κυπαρισσίας έχουν έτοιμα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή της ομάδας στο Μητρώο της ΓΓΑ, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχει μια ομάδα σε διοργανώσεις, αλλά και να χρησιμοποιεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις, σύμφωνα με το νόμο Αυγενάκη.
Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, το μοναδικό, αλλά σοβαρό πρόβλημα στην προετοιμασία έχει να κάνει με τον Φώτη Παναγόπουλο, που είναι εκτός λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Υπάρχει πάντως πιθανότητα να αποφύγει το χειρουργείο και να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή, ώστε να επιστρέψει νωρίτερα στις προπονήσεις.