Πέμπτη, 18 Σεπτέμβριος 2014 07:22

Ο Πάμισος παρουσίασε τους παίκτες του και πάει για άνοδο στη Γ' εθνική!

Γράφτηκε από τον
Ο Πάμισος παρουσίασε τους παίκτες του και πάει για άνοδο στη Γ' εθνική!

Τον ξεκάθαρο στόχο και την πίστη τους για άνοδο στην Γ' εθνική εξέφρασαν οι άνθρωποι του Παμίσου στην χθεσινή παρουσίαση της ομάδας που έγινε στο "IDEAL" στη Μεσσήνη.


Οι «πράσινοι» φιλοδοξούν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι όταν πήραν τον τίτλο στην Α' τοπική Μεσσηνίας αλλά δεν τα κατάφεραν στα μπαράζ ανόδου.
Φέτος παρουσιάζονται σημαντικά ενισχυμένοι αφού το ρόστερ δυνάμωσε αισθητά ενώ περιμένουν και διοικητική ενίσχυση. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης τόνισε ότι το Σαββατοκύριακο όλα δείχνουν ότι θα ολοκληρωθεί η είσοδος του επιχειρηματία Δημήτρη Αντωνόπουλου στην διοίκηση (μάλλον θα είναι πρόεδρος), ο οποίος εκτιμούν στη Μεσσήνη ότι θα δώσει στην ομάδα το κάτι παραπάνω για να πετύχει το στόχο της ανόδου.
«Θα γίνει σχεδιασμός 5ετίας ώστε η ομάδα να πάει πολύ ψηλότερα από εκεί που βρίσκεται σήμερα», τόνισε ο Πετρουλάκης, ο οποίος κατά την ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, το δήμο, τους πολίτες, τους φιλάθλους και τους επιχειρηματίες που έχουν βοηθήσει την ομάδα να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο.
Στάθηκε επίσης στη δουλειά που γίνεται από τον κ. Καπερώνη και τους συνεργάτες τους στα τμήματα υποδομής που αριθμούν 120 παιδιά και τόνισε ότι όλοι έχουν βοηθήσει ώστε ο Πάμισος να είναι ομάδα - πρότυπο για την Μεσσηνία.
Όσον αφορά τον φετινό στόχο ξεκαθάρισε: «Κάθε χρόνο ο Πάμισος καλείται να πρωταγωνιστεί και να τιμά την πόλη. Νομίζω ότι κάναμε ότι καλύτερο με βάση τις οικονομικές μας δυνατότητες. Πήραμε τους καλύτερους με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα και στην συνέχεια την άνοδο».
Ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος συνεχάρη την διοίκηση της ομάδας για τις προσπάθειες της και δεσμεύτηκε ότι ο δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει όλες τις ομάδες του δήμου και ειδικά τον Πάμισο, που όπως είπε, έχει λαμπρό παρελθόν και λαμπρό μέλλον.
Ο επικεφαλής της μείζωνος μειοψηφίας Γιώργος Τσώνης χαρακτήρισε δεδομένη την στήριξη στον Πάμισο, εξέφρασε την πίστη του για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα με την είσοδο του νέου επενδυτή ενώ ευχήθηκε υγεία στους παίκτες.
Την ΕΠΣΜ εκπροσώπησε ο Λεωνίδας Οικονομίδης ο οποίος τόνισε πως ο Πάμισος είναι μια από τις λίγες ομάδες της Μεσσηνίας με τέλεια οργάνωση και μια από τις λίγες που συμμετέχουν σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ. Ευχήθηκε επίσης στους «πράσινους» να πετύχουν το στόχο της ανόδου.
Παρόντες φυσικά στην εκδήλωση τα μέλη του τεχνικού τιμ Σπύρος Τσίκινης και Νίκος Γεωργακλής, ο φροντιστής Ηλίας Αποστολόπουλος και φυσικά τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Το ρόστερ

Τέλος οι παίκτες που παρουσιάστηκαν (κάποιοι απουσίαζαν δικαιολογημένα) και αποτελούν το φετινό ρόστερ του Παμίσου είναι οι Κώστας Αργυρόπουλος, Γιάννης Βόλος, Φάνης Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Δρακόπουλος, Ηλίας Ηλιόπουλος, Νίκος Κατσίποδας, Πάρις Καλλιντέρης, Αντώνης Καλογερόπουλος, Γιάννης Καλογερόπουλος, Χρήστος Μανιάτης, Φράνκο Μέμα, Γιάννης Μωράκης, Νίκος Πατσιώτης, Αλέξανδρος Ρούτσης, Σκέρντι Σειτάι, Ραφαήλ Σταματόπουλος, Γιάννης Τρίψας, Χρήστος Τρίψας, Νίκος Τριανταφυλλάκης, Θανάσης Τσιπλάκης, Δημήτρης Φιλόπουλος και Γιουλιάν Αλεξίεβ.