Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 20:17

ΕΡΑΝΗ: Πίστη για τρίποντο με Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Πίστη για τρίποντο με Κυπαρισσία

Χωρίς τους Κόλλια και Γιάννη, αλλά με πίστη για τη νίκη θα παραταχθεί η Εράνη στο τριφυλιακό ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής στην Α' τοπική με αντίπαλο την Κυπαρισσία.  Ο πρώτος έχει τεθεί νοκ - άουτ λόγω τραυματισμού, ενώ ο Γιάννης θα χάσει όλη τη σεζόν εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στον αντίποδα ο Πετρόγιαννης που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό θα είναι στην αποστολή.


Η φιλιατρινή ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει μια νίκη ουσίας, αλλά και γοήτρου, καθώς το γήπεδο αναμένεται την Κυριακή να είναι γεμάτο. Ο προπονητής της Εράνης Κώστας Λυμπερόπουλος παραδέχεται ότι: "Εχουμε πρεμιέρα με έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά εμείς θα μπούμε στο γήπεδο με στόχο το καλύτερο. Ο στόχος της ομάδας είναι πάντα υψηλός. Είναι μέγεθος η Εράνη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μεσσηνίας και πρέπει πάντα να είναι ανταγωνιστική. Θέλουμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και παράλληλα να αξιοποιήσουμε τους μικρούς σε ηλικία παίκτες ώστε να υπάρχει η βάση για τα επόμενα χρόνια.
Θα κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε να εισπράττουμε αυτό που αξίζουμε με βάση την απόδοσή μας".
Ο Κ. Λυμπερόπουλος προσμένει φυσικά και τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου, ο οποίος έχει δείξει ότι είναι κοντά στην Εράνη και τα ματς με την Κυπαρισσία έχουν πάντα ξεχωριστή σημασία.