Πέμπτη, 18 Σεπτέμβριος 2014 20:27

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται", λέει ο Μιχάλης Ζάγκος

Γράφτηκε από τον

Ο Τσικλητήρας νίκησε τον Πάμισο με 1-0 στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας και έχει προβάδισμα για να βρεθεί στα ημιτελικά του θεσμού. Το κύπελλο όμως μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αφού η ρεβάνς είναι στις 15 Οκτωβρίου και  πλέον ξεκινά το πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Η ομάδα της Πύλου υποδέχεται στην πρεμιέρα τον Τέλλο Αγρα, ο οποίος προχώρησε σε πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι και μπαίνει με υψηλές βλέψεις σ' αυτόν τον μαραθώνιο.
Φιλοδοξίες όμως έχει και ο Τσικλητήρας, ο οποίος τερμάτισε πέρυσι στην 5η θέση.
Ο Μιχάλης Ζάγκος που έχει τα ηνία στον πάγκο δηλώνει ότι: "Θέλουμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το σημαντικό είναι να ευχαριστιέται ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο, αλλά και εμείς με το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε. Πρέπει να δείξουμε από την αρχή στον κόσμο ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό".
Ο Μ. Ζάγκος χαρακτηρίζει πάντως πολύ δύσκολο το κυριακάτικο παιχνίδι: "Παίζουμε με μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα. Εχει έμπειρους καλούς παίκτες και το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Πιστεύω όμως ότι μπορούμε να νικήσουμε".
Για τον προπονητή του Τσικλητήρα ο αγώνας εξαρτάται από την απόδοση των παικτών του: "Αν πιάσουμε την απόδοση που είχαμε με Μεσσηνιακό και Πάμισο, τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Παίζουμε στην έδρα μας και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη".
Τα μοναδικά προβλήματα ενόψει Αγρα είναι οι Παναγιώτης και Γιώργος Καλδής που έχουν χάσει πολλές προπονήσεις και δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.