Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2022 15:07

Σήμερα ο αγιασμός των διαιτητών ποδοσφαίρου

Γράφτηκε από τον

Με το καθιερωμένο αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8 το βράδυ, αρχίζει και επίσημα η αγωνιστική περίοδος για τους διαιτητές της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Ο αγιασμός θα γίνει απόψε, όπως κάθε χρόνο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ.
Παράλληλα από σήμερα ξεκινούν και πάλι οι επιμορφωτικές συγκεντρώσεις των διαιτητών μελών της ΕΠΣΜ, οι οποίοι είχαν σταματήσει προσωρινά, καθώς υπήρχε η αναστολή των πρωταθλημάτων, λόγω του θέματος που υπάρχει με την εγγραφή των σωματείων στο Αθλητικό Μητρώο της ΓΓΑ. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε η έναρξη των πρωταθλημάτων, η Επιτροπή Διαιτησίας ενημέρωσε όλους τους διαιτητές και τις διαιτητίνες να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους σε ότι αφορά τις δευτεριάτικες συγκεντρώσεις.

Παράταση για τη νέα σχολή

Η αναστολή των πρωταθλημάτων στάθηκε η αιτία να μην προχωρήσει η λειτουργία της πρώτης σχολής διαιτησίας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε η έναρξη τους η Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι από τις 16 Οκτωβρίου έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων για να παρακολουθήσουν τη σχολή διαιτησίας. Οι αιτήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 18 Νοεμβρίου και αμέσως μετά η Ε.Δ. θα γνωστοποιήσει το πότε θα ξεκινήσουν τα μαθήματα για τους υποψήφιους διαιτητές. Θυμίζουμε ότι υπεύθυνος της σχολής θα είναι ο εκπαιδευτής διαιτησίας Νίκος Χρονόπουλος. Οσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη σχολή μπορούν να επικοινωνούν με τον Γιώργος Γεωργιόπουλο στο τηλέφωνο 6937421645.