Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2022 12:42

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αδυνατεί να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αδυνατεί να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής

Το χειρότερο δυνατό σενάριο φαίνεται πως επιβεβαιώνεται για τον Απόλλωνα Καλαμάτας που θα μείνει ανενεργός για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-23.

Η καλαματιανή ομάδα δεν είχε κατέβει στο ματς κυπέλλου με τον Πάμισο τον Σεπτέμβριο, αντιμετωπίζοντας μεγάλες δυσκολίες στη συγκρότηση ικανού ρόστερ, μιας και σχεδόν όλοι οι παίκτες της περσινής περιόδου αποχώρησαν.
Η αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων για ενάμιση μήνα λόγω του Μητρώου έδωσε κάποιες ελπίδες μήπως σε αυτό το χρονικό διάστημα βρεθεί μία λύση, όμως φαίνεται πως δεν θα αποφευχθεί η... μαύρη σελίδα στην ιστορία του καλαματιανού συλλόγου.
Παρά τις προσπάθειες των διοικούντων ο Απόλλωνας αυτή τη στιγμή δεν έχει προπονητή και διαθέτει ελάχιστα δελτία ποδοσφαιριστών.
Ετσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα κατέβει ούτε στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής που ξεκινά το προσεχές Σάββατο.
Σημειώνεται πως αν δεν παραταχθεί σε τρία επίσημα παιχνίδια, τότε αυτόματα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα και υποβιβάζεται στη Β’ τοπική.

Ανακοίνωση της διοίκησης

Από εκεί και πέρα η διοίκηση του Απόλλωνα, μέσω του προέδρου της Παναγιώτη Λυμπέρη, προχώρησε σε μία ανακοίνωση προς κάθε... ενδιαφερόμενο.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Κατά δήλωση του σωματείου του Απόλλωνα, θέλουμε να ενημερώσουμε πως υπάρχει επίσημη διοίκηση και όποιος θέλει κάτι, να απευθύνεται στην επίσημη διοίκηση και όχι να πηγαίνει δια της πλαγίας οδού. Ο Απόλλωνας Καλαμάτας είναι ιστορικό σωματείο, έχει διοίκηση, έχει τμήματα που προχωρούν και που βρίσκονται σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο, έχει ακαδημίες και έτσι προσπαθούμε να κάνουμε και στο ποδόσφαιρο”.