Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2022 17:05

Champions League: Μόνο νίκη η Μπαρτσελόνα με Μπάγερν, κόντρα στον Άγιαξ η Λίβερπουλ

Γράφτηκε από τον
Champions League: Μόνο νίκη η Μπαρτσελόνα με Μπάγερν, κόντρα στον Άγιαξ η Λίβερπουλ

Πολλά μεγάλα ματς συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης για το Champions League όπου από πλευράς ονομάτων εκείνο που ξεχωρίζει είναι το Μπαρτσελόνα - Μπάγερν. Επικίνδυνη έξοδος για τη Λίβερπουλ του Τσιμίκα.

Το βράδυ της Τετάρτης (26/10) πέφτει η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Champions League. Εκεί όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Δίχως αμφιβολία το ματς το οποίο δικαιολογημένα θα έχει πάνω του όλα τα φώτα από πλευράς ονομάτων, αλλά και ουσίας θα διεξαχθεί στην Βαρκελώνη, εκεί η Μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, ώστε να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Την ίδια ώρα ο Άγιαξ θα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα με τους κόκκινους με νίκη να σφραγίζουν το εισιτήριο για τη φάση των "16". Από την άλλη, ο Αίαντας παίζει το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση, αφού χρειάζεται σκορ καλύτερο από το 2-1 που έχασε στο Άνφιλντ.

Στον 2ο όμιλο η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η οικοδέσποινα στο ματς με τη Λεβερκούζεν. Οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε ελπίζουν σε νίκη, αλλά και σε στραβοπάτημα της Πόρτο, που θα δοκιμάζεται νωρίτερα στο Βέλγιο ενάντια στην αήττητη Μπριζ (19.45).

Στον 4ο όμιλο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου που μοιράζεται τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τη Μαρσέιγ, θα φιλοξενηθεί από την πρωτοπόρο Τότεναμ στο Λονδίνο την ώρα που οι Γάλλοι θα παίξουν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της Τετάρτης (26/10)

19.45 Ίντερ - Βικτόρια Πλζεν / COSMOTE SPORT 2HD
19.45 Κλαμπ Μπριζ - Πόρτο COSMOTE SPORT 3HD
22.00 Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου / COSMOTE SPORT 2HD
22.00 Άγιαξ - Λίβερπουλ / COSMOTE SPORT 3HD -MEGA
22.00 Νάπολι - Ρέιντζερς / COSMOTE SPORT 5HD
22.00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβερκούζεν / COSMOTE SPORT 7HD
22.00 Τότεναμ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας / COSMOTE SPORT 8HD & COSMOTE SPORT 4K
22.00 Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μαρσέιγ / COSMOTE SPORT 9HD

Πηγή: sport24.gr