Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2022 19:40

Μίτσελ για το Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός: «Παίζω πάντα για τη νίκη»

Γράφτηκε από τον

Ο Ολυμπιακός παίζει το βράδυ της Πέμπτης το τελευταίο χαρτί... επιβίωσης στην Ευρώπη και ο Μίτσελ αναφέρθηκε για το επιθετικό πνεύμα που περιμένει από την ομάδα του κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Ο Ισπανός προπονητής επανέλαβε ότι σε κάθε αγώνα επιζητά τη νίκη για την ομάδα του. Τι άλλο επισήμανε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ το βράδυ της Πέμπτης (22:00). Ειδικότερα τόνισε για:

Το γεγονός ότι δεν σκοράρει ο Ολυμπιακός σε open play και το πως θα το χειριστεί με Φράιμπουργκ: Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου. Γνωρίζουμε και τις δικές μας ανάγκες. Ο αντίπαλος θα κάνει αυτό που ξέρει. Και εμείς όμως έχουμε ποντάρει πολλά στο πως θα παίξουμε αύριο. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Έχουμε μία ιδέα το πως θα το χειριστούμε και πραγματικά έχουμε τις ελπίδες μας.

Τα στοιχεία της ομάδας: Αυτό που έχει βελτιωθεί είναι η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με δυναμική και επιτυχία με τα αποτελέσματά της. Δεν θα είναι κάτι απλό. Μπορώ να πω όμως - ταπεινά - πως υπήρχαν πολύ πιο καλά πράγματα που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει από τη πλευρά μας.

Το εάν θα είναι βασικός ο Εμβιλά και το πλάνο του: Λοιπόν τα πλάνα είναι ξεκάθαρα. Ξέρουμε πολύ καλά πως θα παίξουμε. Ο Μπα έχει κάνει 2 προπονήσεις με την ομάδα και δεν χάνει τη φόρμα του. Ο Εμβιλά είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Δεν μπορώ όμως να σας αποκαλύψω σε ποια θέση θα παίξει. Τα πλάνα μας είναι ξεκάθαρα και δεν θα επηρεαστούν.

Το ποιο θα είναι το σκεπτικό του για τη Φράιμπουργκ: Όποιος με γνωρίζει ως προπονητή θα ξέρει πως είμαι ένας προπονητής που πάντα παίζω για τη νίκη. Αυτό θα προσπαθήσουμε και αύριο. Όλα τα άλλα στοιχεία δείχνουν πως η Φράιμπουργκ είναι δυνατός αντίπαλος. Υπάρχουν και στατιστικές που δεν επιβεβαιώνονται. Εμείς όπως είπε και ο Αλέξανδρος έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είμαστε πιο βελτιωμένοι. Αύριο με όλα μας τα όπλα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με έναν δυνατό αντίπαλο.

Πηγή: gazzetta.gr