Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2022 16:12

Super League 1: Ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική με το ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

Με το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης τελειώνει το απόγευμα της Δευτέρας η τρέχουσα και 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η 10η αγωνιστική μετά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε φτάνει στο τέλος της με τον Παναθηναϊκό να παραμένει αήττητος και πρωτοπόρος, την ΑΕΚ 2η μετά τη νίκη της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό 3ο. Το απόγευμα της Δευτέρας θα διεξαχθεί και το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής.

Το ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας (18.00, NS PRIME). Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι Ριένστρα, Κιάκος έχουν τεθεί νοκ άουτ με θλάσεις και ενώ δεν υπολογίζεται και ο Πριόρ, ξέχωρα από τους μακροχρόνια απόντες (Κόντε, Λεό και Σταματελόπουλος).

Η αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου» αποτελείται από τους Σούλη, Αθανασίου, Βρακά, Σόρια, Παντελάκη, Πήλιο, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνη, Μπακαδήμα, Καραχάλιο, Μπιλμπάο, Τζίμα, Τσάβο, Λιάσο, Μορέιρα, Αλ. Λώλης, Τσίρη, Ροσέρο, Παμλίδη, Φοφανά και Μπαλάν.

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Ηρακλής Μεταξάς είδε τον Καστάνιο να εκτίει την ποινή του στον προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟΚ και να τίθεται ξανά στην διάθεσή του ενώ μάχιμοι είναι ξανά και οι Ριέρα, Άλβαρες και Ντομίνγκεθ. Δεν τα κατάφεραν τελικά οι Μπαράλες και Καρμόνα, που έμειναν εκτός αποστολής, όπως και οι μακροχρόνια τραυματίες Ρούμπεν Γκαρθία, Βαλιέντε και Μπερτόγλιο.

Η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Ατιένθα, Καστάνιο, Αντζουλάς, Ζουκάνκοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ, Σίτο, Προύντζος, Μπαρτόλο, Ρεγκίς και Μπενίτο.

Πηγή: gazzetta.gr