Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2022 18:49

ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-0: Σπουδαίος βαθμός στο πρώτο ματς στην Α’ τοπική (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-0: Σπουδαίος βαθμός στο πρώτο ματς στην Α’ τοπική (φωτό)

Με το βαθμό της ισοπαλίας συνοδεύτηκε το παρθενικό παιχνίδι της Ράχης στην Α’ τοπική κατηγορία...

Η νεοφώτιστη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα (0-0) με την Κυπαρισσία το Σάββατο στο “Π. Μπαχράμης” και πήρε τον πρώτο της βαθμό, απέναντι στη δευτεραθλήτρια του περσινού πρωταθλήματος.

Με Τσουλάκο παίκτη – προπονητή

Πρόκειται σαφώς για σημαντική επιτυχία για την καλαματιανή ομάδα, αν αναλογιστεί κανείς πως παρατάχθηκε στον αγώνα με παίκτη – προπονητή τον Σταύρο Τσουλάκο, μιας και ακόμη δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μιχάλη Γεωργιόπουλου.

Είναι αρκετά πιθανό πάντως η λύση του Σταύρου Τσουλάκου ως παίκτη – προπονητή να μονιμοποιηθεί και να πορευτεί έτσι η Ράχη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Οι “κανονιέρηδες” λοιπόν απέσπασαν την ισοπαλία από την Κυπαρισσία, παίζοντας με αμυντική τακτική και μην επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν πολλές φάσεις.
Η Κυπαρισσία με νέο προπονητή στον πάγκο της τη φετινή σεζόν τον Γιώργο Καλόμαλο, είχε την υπεροχή σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως όχι και τον τρόπο να απειλήσει την εστία του Τσέλα.
Στη μεσοεπιθετική γραμμή η Τριφυλιακή ομάδα είχε πρόβλημα και δεν υπήρχε ο παίκτης που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης και θα τον... αισθανθεί η αντίπαλη άμυνα.
Στις λιγοστές φάσεις που έφτιαξε ο ΑΟΚ, οι παίκτες του ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια και έτσι πέταξαν δύο βαθμούς και ενώ ακολουθεί την Τετάρτη ντέρμπι με την Εράνη στα Φιλιατρά.

Κακό το α’ ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο ποιοτικά, με αργό ρυθμό, πολλές διακοπές και χωρίς υποψία φάσης στα πρώτα σαράντα λεπτά.
Η πρώτη φάση που σημειώθηκε ήταν στο 41’ με το σουτ του Μπέγκα να μπλοκάρει εύκολα ο Δασκαλόπουλος.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χ. Μπουτσικάκης έκοψε αριστερά για τον Κωνσταντόπουλο που ελίχθηκε και έπιασε το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να φεύγει σύριζα άουτ.

Λίγες φάσεις στο δεύτερο

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε κάπως, με τους φιλοξενούμενος να κυκλοφορούν καλύτερα την μπάλα και την Ράχη να επιδιώκει να χτυπήσει στην αντεπίθεση.
Στο 58’ χάθηκε η σπουδαιότερη φάση του αγώνα όταν ο Γεωργιόπουλος έκανε την κούρσα από αριστερά και έβγαλε τη σέντρα και ο Χ. Μπουτσικάκης πήρε την κεφαλιά που έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Τα λεπτά περνούσαν δίχως κάτι το αξιόλογο, με την Κυπαρισσία να πιέζει ανούσια και στο 80’ λίγο έλειψε η Ράχη να σκοράρει και να φτάσει κοντά στη νίκη...
Ο Κράκουλι έκανε το γέμισμα από αριστερά, ο Πιλάτης σούταρε ασθενώς, με την μπάλα να καταλήγει στον Τσουλάκο που άργησε να σουτάρει και όταν το έκανε, ο Μιτρόφ με σωτήριο τάκλιν απομάκρυνε σε κόρνερ.
Η τελευταία καλή στιγμή του ματς ήταν στο 83’ με τον Κωνσταντόπουλο να σουτάρει από θέση μέσα αριστερά και τον Τσέλα να αποκρούει, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.
Εύκολο απόγευμα είχε ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης και οι βοηθοί του Ταβουλαρέας και Πανόπουλος.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Μ. Τσέλα, Κιόρρι, Παυλής, Λιόλιος, Μπέγκα, Κράκουλι, Πιλάτης (88’ Α. Τσέλα), Αβράμης (90’ ΚΩστέας), Τσουλάκος, Ζωγόπουλος, Σκοπέτος (65’ Καραχάλιος).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Μιτρόφ, Γεωργιόπουλος (78’ Ζαφείρης), Π. Μπουτσικάκης, Ανδρουτσής, Δημάκης, Μπακατσέλος, Σπυρόπουλος (89’ Κύρκο), Χ. Μπουτσικάκης, Κωνσταντόπουλος, Κατσιώλης.