Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2022 17:35

Α' ΤΟΠΙΚΗ: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Γράφτηκε από τον

Τέσσερις ισοπαλίες και τρεις νίκες γηπεδούχων είχαμε στη σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική (2η) στην Α' τοπική κατηγορία.

Η Μεθώνη με δύο γκολ στο β' ημίχρονο λύγισε με 2-1 την αντίσταση της Μάνης, παρότι στο 1-0 αποβλήθηκε ο Μπίζος και έκανε το "2 στα 2". Το Τριφυλιακό ντέρμπι μεταξύ της Εράνης και της Κυπαρισσίας έλληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, με τους Φιλιατρινούς να προηγούνται στα μέσα του β' μέρους και τον ΑΟΚ να απαντά μετά από δέκα λεπτά με πέναλτι του Μπουτσικάκη.
Ο Πανθουριακός στραβοπάτησε στην έδρα του με την Ομόνοια, φέρνοντας "λευκή" ισοπαλία, ενώ από το 58' έπαιζε με 10 παίκτες.
Ο Ηρακλής Καλαμάτας με δύο γκολ του Μιχαλόπουλου επικράτησε με 2-0 της Κορώνης, παίρνοντας την πρώτη του νίκη, ενώ πρώτη νίκη σημείωσε και το Καλό Νερό που επιβλήθηκε με 1-0 του Τέλλου Αγρα.
Σε Σπερχογεία και Κάμπο είχαμε δύο ισοπαλίες με σκορ 1-1, με τους "Ταύρους" να μοιράζονται από ένα βαθμό με τον Ολυμπιακό Ανάληψης και την Α.Ε. Αβίας να κάνει το ίδιο με τον ΠΑΣ Ράχη.
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε με το βραδινό ματς του Παμίσου κόντρα στον Αστέρα Αρφαρών, όπου οι Νησιώτες επικράτησαν με το επιβλητικό 6-0! Από δύο γκολ πέτυχαν οι Μπορχάν και Ρουμελιώτης και από ένα οι Φιλόπουλος και Νινιός.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Εράνη – Κυπαρισσία 1-1
Α.Ε. Αβίας - ΠΑΣ Ράχη 1-1
Πανθουριακός – Ομόνοια 0-0
Σπερχογεία - Ολυμπιακός Ανάληψης 1-1
Απόλλωνας Καλαμάτας - Εθνικός Μελιγαλά 0-3 (α.α.)
Μεθώνη - Α.Ε. Μάνης 2-1
Ηρακλής Καλαμάτας - Ακρίτας Κορώνης 2-0
Καλό Νερό - Τέλλος Αγρας 1-0
Πάμισος - Αστέρας Αρφαρών 6-0