Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2022 18:58

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΜΕΘΩΝΗ 1-0: Πρώτη νίκη με Ομέρι

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τον Κώστα Ομέρι, που ήρθε από τον πάγκο, ο Ολυμπιακός Ανάληψης επικράτησε με 1-0 της Μεθώνης στη χθεσινή αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου στη Μεσσήνη.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους ερυθρόλευκους και η πρώτη στην έδρα τους, που μετά την ήττα στην πρεμιέρα, στο ίδιο γήπεδο, έχουν αρχίσει να ανεβάσουν ρυθμό και να διεκδικούν σε κάθε παιχνίδι θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη η Μεθώνη μετά από δύο σερί νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις στο παιχνίδι, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να αξιοποιήσουν μία από αυτές και να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο. Μάλιστα στα τελευταία 10 λεπτά σχεδόν αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο καθώς στο 82’αποβλήθηκε ο Δημητρίου με 2η κίτρινη (η 1η ήταν για μαρκάρισμα και αμέσως μετά πήρε τη 2η για διαμαρτυρία). Να σημειωθεί ότι το δεύτερο ημίχρονο διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή.
Στο 65’ σε σουτ από παίκτη της Μεθώνης, ο Κατσίποδας εκτινάχθηκε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε.
Στο 68’ από κεφαλιά του Σεντεμέντε, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 74’ σουτ του Δασκάλακη απέκρουσε ο Μίντζηρας. Στο 77’ από ενέργεια του Παπανδρέου και πάσα στον Κοντομανωλόπουλο αυτός έκανε παράλληλη πάσα στον Ομέρι, ο οποίο με κοντινή κεφαλιά ψαράκι την έστειλε στα δίχτυα και “έγραψε” το 1-0. Στο 85’ από πλάγια θέση μέσα περιοχή ο Κοντομανωλόπουλος σούταρε και ο Μίντζηρας που έπεσε στη γωνία του κατάφερε να αποκρούσει.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ηλ. Νικολόπουλος με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Σταυρόπουλο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Κακογιάννης, Στυλιανόπουλος, Δημητρίου, Παπανδρέου, Παπαβασιλόπουλος (70’ Ομέρι), Δασκαλάκης, Θεοδοσόπουλος (57’ Χρονόπουλος), Ξυδιάς (72’ Παναγιωτόπουλος), Καλογερόπουλος (57’ Δημητρακόπουλος), Κοντομανωλόπουλος.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μαθιόπουλος (70’ Καραγλάνης), Σεντεμέντες, Δήμος, Παυλόγιαννης, Σπαντιδέας, Μάραντος, Ράλλης, Τσέλιος, Τσατάς.