Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2022 19:36

SUPER LEAGUE 2: Ξεκίνημα με πεντάρα για τον Παναθηναϊκό Β' επί του Απόλλωνα Λάρισας

Γράφτηκε από τον

Με μια εξαιρετική επιθετικά εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός Β' επικράτησε 5-2 του Απόλλωνα Λάρισας στην Καισαριανή και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στον Α' όμιλο της Super League 2!

Σε ένα παιχνίδι που πραγματικά ήταν γεμάτο θέαμα, ο Παναθηναϊκός Β' πέτυχε σπουδαία νίκη με 5-2 κόντρα στον σκληροτράχηλο Απόλλωνα Λάρισας και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στον Α' όμιλο της Super League 2, κατακτώντας το τρίποντο!
Αρχικά στο 20' ο Μαρτίνης με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 στην Καισαριανή, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Αθανασακόπουλος με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα των πρασίνων. Οι Λαρισαίοι απάντησαν, αφού ο Ζαχαράκης μπήκε αλλαγή στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και σκόραρε με την πρώτη του επαφή με την μπάλα!

Κάπου εκεί όμως τα πράγματα... ολοκληρώθηκαν, με τον Αυλωνίτη να πετυχαίνει αυτογκόλ για το 3-1 στο 65' και τον Χατζή να τιμωρείται με κόκκινη κάρτα στο 69'. Ο Ηλιάδης πέτυχε όμορφο τέρμα στο 70' με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Καλούσης μείωσε σε 4-2 στο 72', ενώ ο Ανδρικόπουλος στο 90' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Παναθηναϊκός Β': Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης (80’ Ανδρικόπουλος), Σιδεράς, Εμπό, Μαρτίνης, Ηλιάδης (78’ Σερπέζης), Βουτσάς, Κρυπαράκος (57’ Σαρδέλης), Αθανασακόπουλος, Ταβάρες (77’ Αντωνίου), Αλμπάνης (46’ Tερεζίου).
Απόλλων Λάρισας: Μέλι, Αυλωνίτης (89’ Ποτούσογλου), Γιαννίτσης, Φουρκιώτης (46’ Καλούσης), Ντ’ Αγκοστίνο (46’ Ζαχαράκης), Σταμάτης (76’ Μπαλογιάννης), Λίταινας, Σιατραβάνης, Λόπες (77’ Ντιουλγκέροφ), Χατζής, Κλιγγόπουλος.

Πηγή: www.sport-fm.gr