Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2022 12:09

ΕΡΑΝΗ: Με ψυχολογία και πίστη για διπλό στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Με ψυχολογία και πίστη για διπλό στη Μεσσήνη

Καλό ποδόσφαιρο και νίκη με πολλά γκολ συνδύασε η Εράνη στο κυριακάτικο ματς με την Αβία.

Οι πράσινοι έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης παρά το βαρύ τερέν λόγω της βροχόπτωσης και δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στην ομάδα του Κάμπου, ενώ ευχάριστο ήταν πως στο δεύτερο ημίχρονο πήραν χρόνο συμμετοχής νεαροί ποδοσφαιριστές.

Ετσι η Εράνη πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Εθνικό Μελιγαλά.
Πλέον αρχίζουν τα δύσκολα για την Φιλιατρινή ομάδα μιας και την Κυριακή έχει να δώσει ντέρμπι στη Μεσσήνη με τον Πάμισο.
Ενα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας που το περιμένουν με ανυπομονησία οι πράσινοι, που φέτος έχουν θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου στην πρώτη κατηγορία.
Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Λυμπερόπουλος αναγνωρίζει τις δυσκολίες της κυριακάτικης (5 μ.μ.) αναμέτρησης, όμως είναι αισιόδοξος για την ομάδα του:
“Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που θεωρώ πως θα είναι φέτος από τις διεκδικήτριες του τίτλου. Εμείς έχουμε στόχο την πρωτιά τη φετινή χρονιά και θα διεκδικήσουμε τη νίκη στη Μεσσήνη, σεβόμενοι φυσικά την ομάδα του Παμίσου”.

Αμφίβολος ο Κόλλιας

Το πρόβλημα που έχει η τεχνική ηγεσία ακούει στο όνομα Νίκος Κόλλιας που έχει ενοχλήσεις στο λαγονοψοείτη και δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Αβία.
Ο Φιλιατρινός επιθετικός έχει ελπίδες πάντως να προλάβει το ματς με τον Πάμισο και θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή ο Κώστας Λυμπερόπουλος.
Από εκεί και πέρα δεν υπολογίζεται ακόμη ο ανέτοιμος Λυκούργος Ανδρώνης.