Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2022 10:15

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Πίστη για καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, παρά τα εμπόδια

Γράφτηκε από τον

Για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής που κάνει πρεμιέρα την προσεχή Κυριακή προετοιμάζεται μετ’ εμποδίων ο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Στην πρεμιέρα ο ΑΟΔ παίζει εντός έδρας με τη ομάδα της Ρόδου, ένα ματς που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Μελιγαλά, το οποίο όμως θα κλείσει από Δευτέρα για να γίνει επανασπορά!

Την Τρίτη αντιπροσωπεία της διοίκησης του συλλόγου αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιάννη Κωνσταντάρα και τους παράγοντες Νίκο Ντονά, Βασίλη Χαρίτση, Θύμιο Ξηρόκωστα, Παναγιώτη Κυριακόπουλο και Γιώργο Τσοροτιώτη είχαν συνάντηση στο δημαρχείο Οιχαλίας με τη δήμαρχο κ. Γεωργακοπούλου και τον αντιδήμαρχο κ. Δημητρακόπουλο.
Οι άνθρωποι του ΑΟΔ έκαναν γνωστό τι απαιτεί η προκήρυξη της Γ’ εθνικής, προκειμένου ένα γήπεδο να πληροί τις προϋποθέσεις και στη συνέχεια έγινε αυτοψία στο χώρο του γηπέδου Μελιγαλά.
Το γήπεδο δεν βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση, όμως δεν υπάρχουν άλλες επιλογές (το γήπεδο “Καπετάν Βασίλης” είναι ακατάλληλο εδώ και 17 μήνες) και έτσι αναγκαστικά η έδρα του Διαβολιτσίου θα είναι ο Μελιγαλάς.
Το παράδοξο βέβαια είναι πως η ομάδα του ΑΟΔ δεν έχει κάνει φέτος ούτε μία προπόνηση στο γήπεδο Μελιγαλά και θα είναι δύσκολο να κάνει και στη συνέχεια, για το κίνδυνο επιβάρυνσης του αγωνιστικού χώρου.
Αξίζει να τονιστεί πως ύστερα από απόφαση του συμβουλίου του ΑΟΔ θα υπάρχει τη νέα σεζόν δωρεάν είσοδος στους αγώνες της Γ’ εθνικής για όλους τους μαθητές των σχολείων του δήμου Οιχαλίας.
Στα αγωνιστικά οι “νερατζούρι” προπονούνται στο γήπεδο της Μικρομάνης και είναι αισιόδοξοι για μια καλή αρχή στο Κυριακάτικο ματς με την Ρόδο.
Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παλαμάρας δήλωσε στην “Ε” για το παιχνίδι της πρεμιέρας: “Κανένα ματς δεν θα είναι εύκολο φέτος και εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στην έδρα μας και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Κάθε αρχή και δύσκολη και πόσο μάλλον όταν έχεις απέναντι σου μια ομάδα όπως η Ρόδος που εκτιμώ πως θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο. Στόχος μας όμως είναι να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς”.
Ο καλαματιανός προπονητής μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, όμως δεν ξέρει κατά πόσο θα είναι έτοιμοι 100% παίκτες όπως οι Θώδης, Σταματελόπουλος και Πιτσιλής που δεν έχουν βγάλει όλη την προετοιμασία. Ενα πρόβλημα στον καρπό αντιμετωπίζει ο Δημητρίου, όμως εκτιμάται πως θα είναι ετοιμοπόλεμος.